DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan bicorp va fi fabricat și în România din 2008, nu doar în Brazilia

DFA
post 9 May 2007, 12:30
Post #1

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

NewsIn: Urmatorul model din gama Logan va fi un hatchback in cinci usi

Al patrulea model din gama Logan care urmează a fi lansat în Brazilia în octombrie, va fi un hatchback în cinci uși, care va fi comercializat și pe piața românească din 2008, odată cu începerea producției în țară, au declarat, marți, în exclusivitate pentru Newsin, reprezentanții grupului Renault.

Directorul general adjunct Inginerie și Calitate al Renault, Jean - Louis Ricaud, a confirmat pentru NewsIn că Logan-ul ce urmează a fi lansat în Brazilia va fi "un model în două volume, un pic mai scurt decât berlina". El a adăugat că șasiul și motorizările vor fi la fel ca la berlină, iar construcția în România a modelului va începe în 2008.

Oficialii Renault au anunțat în martie la salonul de la Geneva că următorul model din gama Logan va fi lansat mai întâi în Brazilia, la sfârșitul acestui an și apoi în Europa, anul viitor, însă nu au precizat tipul de caroserie.

Gama Logan cuprinde în prezent trei modele: berlina, break-ul numit MCV și furgonul numit Logan VAN. Grupul Renault vrea să vândă, pe plan mondial, anul acesta, 400.000 de automobile Logan, în creștere cu 60% față de 2006, pe fondul începerii producției în Iran, India și Brazilia.

Carlos Ghosn, CEO al Renault - Nissan, a anunțat anul trecut că gama Logan va avea șase modele în 2009, când producția mondială Logan ar putea depăși 700.000-800.000 de unități. Francezii mai trebuie să lanseze trei versiuni noi ale Logan pentru a-și atinge obiectivul, iar Patrick Pelata, vice-președinte pentru produs, strategie și planning la Renault, a spus în aprilie pentru just-auto că grupul va lansa un pick-up și două versiuni hatchback cu lungimi diferite.
Marti, 08 mai 2007, 14:4

Sursa: NewsIn/TMC

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alexu7
post 9 May 2007, 12:54
Post #2

zân

Group: Members
From: Europa

o poza ar face 1000 de cuvinte...wink.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Kits
post 9 May 2007, 12:59
Post #3

Membru

o veste buna si oarecum logica. o miscare fireasca deoarece nu cred ca cei din Brazilia sau Columbia sa aibe salariile mult mai mici decat in Romania... poate chiar "vitza vercea"

transportul trebuie sa coste o gramada peste ocean astfel incat urcandu-i pretul, Loganul (hatchback) si-ar fi pierdut tocmai atuul lui pricipal, adica pretul. pe mine ma bucura vestea asta.

nu a mai aparut pana la urma nici o schitza cu ce "s-a vazut" la Baneasa sau unde au fost rapitzi oamenii sa-si dea cu parerea despre hatchback. oare de ce? eram si eu curios cum va arata Loganul in viitor.

dar bine inteles ca putina rabdare nu strica niciodata...

--------------------
VW Golf VI 1.4 TSI 122 ponei
+
SUPERCAR
post 9 May 2007, 13:01
Post #4

Membru autentic

From: Constanta

Sunt curios cat va costa si daca avea acelasi interior ca loganul berlina

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
DFA
post 9 May 2007, 13:08
Post #5

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

La exterior va avea influențe de la Clio III, se va deosebi clar de design-ul actual, pătrățos. Nu vă mai uitați la pozele cu Logan-ul sedan cu portbagajul tăiat..., că nu va arăta așa.
La interior vor fi schimbări, dar nu dramatice, mai mult pentru a marca trecerea la un alt model.

Facelift-ul care va fi lansat anu' viitor și pe sedan/MCV va avea și el elemente luate de pe bicorp.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
Kits
post 9 May 2007, 13:12
Post #6

Membru

sper sa aibe un interior mai modern si mai stilat avand in vedere ca va fi cu dotarile pe care le va avea Loganul normal la face-lift (cica)

in ceea ce priveste pretul, depinde cat "taie" din portbagaj. la mazda 3 de exemplu intre berlina si hatchback este o diferenta de doar 200-250euro. nu stiu la opel astra cat este, dar la dacia ar fi super sa fie cu vre-o 7-800 de euro mai putin...

iete ca ne-am suprapus postarile...

This post has been edited by Kits: 9 May 2007, 13:13

--------------------
+
eugeniuz2004
post 9 May 2007, 16:28
Post #7

Membru autentic

From: Iasi

de ia-r schimba si climatizarea cu una cum am pe Solenza Clima (cu filtru de praf!) ce bine ar fi... ! (visez evident la o masina cu un raport cat mai aproape de ideal intre pret si masina)

--------------------
Kia Cee'd 2008 SW BEST - IS-96-AEU
+
klaus
post 9 May 2007, 18:31
Post #8

步步

From: Bucuresti

Pai si ce, loganul nu are filtru de polen/praf? Doar ca nu e montat din fabrica...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Arhimede
post 9 May 2007, 22:48
Post #9

Membru inferior, lung si tare

<<Renault is bringing the second generation of its cut-price Dacia Logan to the UK, and will have the first cars in Renault showrooms by the end of next year.

The Logan, to be sold in the UK under the Dacia brand, is to get a more stylish hatchback body. Renault is still deciding which models and specification to take, so price and marketing strategy are still under review.

Renault wants to avoid damaging sales of its other low-priced models — Modus, Clio and (soon) Twingo — so the ultra-cheap versions sold in Eastern Europe may not be sold here.>>

Autocar

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Kits
post 14 May 2007, 11:53
Post #10

Membru

destepti astia de la Renault... dry.gif

i-au facut cat de cat o imagine Daciei (mai ales ca la inceput au zis ca este doar pentru lumea a 2a/ - a 3a ca sa nu riste nimic, iar apoi au introdus-o pe pietele dezvoltate "la cerere..."); vor fi asteptat sa treaca 3-4 ani pana la introducerea Loganului in Marea Britanie poate ca direct cu face-lift astfel incat sa nu se sature piata britanica de el in cei 12-14 ani cat or avea de gand sa traga de modelul asta pe la noi si pe la alti saraci, ci sa existe pe piata cca. 8 ani ca si alte firme "de succes". adica din 2008 pana in 2016 probabil smile.gif

ce propozitie lunga biggrin.gif

--------------------
+
LemonDemon
post 14 May 2007, 12:28
Post #11

Membru autentic

Din cate am inteles in Septembria Dacia se pregateste sa scoata ceva nou.

--------------------
None None N/A
+
Stefan.A
post 14 May 2007, 13:09
Post #12

Membru autentic

Inteleg ca in di end (2009, dupa ce zice ghosn) vor fi 2 hatch-uri cu lungimi/ampatamente diferite.

Si mai inteleg ca ce se va lansa la toamna in tara lambadei va fi putin mai scurt ca berlina.

Intreb si eu asa, ca moromete: asta va fi a' scurta sau a' lunga?

--------------------
+
vijelie
post 14 May 2007, 13:12
Post #13

membru violet

Oare la hatchback stergatorul din spate va fi si el zgomotos ca alea din față sau va fi eliminat complet din motive de cost saving?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
minny
post 14 May 2007, 15:50
Post #14

Membru porcos

Din ce se tot vorbea pe aici hatch-ul ... si probabil noul facelift va face loganul mai rotunjit. Sigur e bine, dar ma gandesc eu, asta nu inseamna ca se indeparteaza de conceptul de low-cost car? Plus ca nici muncitorii nostrii nu o sa fie fericiti sa lucreze pe 3-400 de coco in continuare. O sa ajunga oare Dacia la fel de scumpa ca o Skoda (mai ales ca destul de curand in europa o sa fie ABS standard si altele) ? Is curios cum o sa-si pastreze clientii atunci si daca nu o sa ajungem sa fim prea saraci sa ne permitem o dacie blink.gif

--------------------
------ ------ ------
+
vijelie
post 14 May 2007, 15:53
Post #15

membru violet

La intrebarea ta ne pot raspunde zecile de mii de cumparatori de Logan din tarile mult mai dezvoltate decat Romania. smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
locosaint
post 14 May 2007, 17:42
Post #16

Membru incepator

Se pare ca cei de la renault fac treaba din ce in ce mai buna in ceea ce priveste secretul urmatoarelor modele dacia (ori interesul este mai scazut).

Nici o poza nimic... nici macar una in prelata. Unde fac astia drive teste la noile modele? Sub pamant?

--------------------
Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE
+
deconectat
post 14 May 2007, 18:01
Post #17

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Are cineva idee daca/cu cat va fi mai ieftin decat modelul actual? Cei de la renault au anuntat ceva preturi?

Dl. klaus stie ceva despre acest aspect si ne-ar putrea impartasi si noua?

șasiul și motorizările vor fi la fel ca la berlină
Asta inseamna ca va avea aproximativ aceeasi lungime masina?

This post has been edited by valentin.dumitran: 14 May 2007, 18:02

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
Kits
post 14 May 2007, 19:21
Post #18

Membru

pai eu pe aia din occident chiar nu ii inteleg. daca dacia va ajunge sa coste aproape la fel ca alte modele din afara, skoda, renault, vw, hyundai etc dar un pic mai mici, chiar nu se mai justifica. in plus firmele de asigurari au inceput sa coteze Loganul ca si o masina straina. daca incet, incet nu vom mai avea nici un fel de avantaj in faptul ca avem masina autohtona, eu unul nu sunt chiar atat de patriot sa-mi mai iau Dacia.

chestia este ca in occident un Logan este si cu 2000 de euro mai mult decat aici (prestige la aceleasi dotari). asa deja nu se mai justifica. aia se uita si la o mie de euro cand isi aleg masina chiar daca au salariul mai mare de 1000 de euro pe luna. e ca si cum s-ar uita romanul la 6 milioane diferenta si sa-si ia dacia ca-i mai ieftina si nu renault ca sa zic asa. naspa rau.

totusi nu stiu care e cazul germanilor care dau 30000 sa zicem pe un audi si peste 2 ani il vand la jumatate de pret ca are 150000 km la bord. chiar si asa daca as fi neamt mi-as lua ceva autohton hergestellt in deutschland decat dacia.

asa as face eu. pana una-alta sunt roman in romania si am preferat masina noua in garantie cu asigurare si intretinere mai ieftine si nu-mi pare rau pentru alegerea facuta.

--------------------
+
aphophis
post 14 May 2007, 23:26
Post #19

Membru autentic

si adauga ca in general si masinile "celelalte" (europene, japoneze) etc sunt mai scumpe la ei decat la noi. Deci diferentele se pastreaza. Si mi se pare normal ca se vinde bine, daca ofera dotari bune, pret bun, habilitate buna etc. Ca scrie dacia pe ea.. nu cred ca sufera chiar asa de multi ca pe aici, banui ca numele pt ei conteaza mai putin , calitatile masinii fiind mai des judecate decat numele ei.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
nh1980ro
post 15 May 2007, 00:40
Post #20

Membru

From: Togo-Togo.

Pai daca e sa facem o mica, comparatie, la cei de la Renault Symbol e mai ieftin decat bicorp. Deci n-ar fi o surpriza ca si Logan bicorp sa aiba acelasi pret ca si berlina sau chiar sa fie ceva mai mare, ca doar e un produs nou.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Stefan.A
post 15 May 2007, 15:22
Post #21

Membru autentic

Pana la hatchback, mai apare dCi 85cp in toamna??

--------------------
+
novio
post 15 May 2007, 15:33
Post #22

Membru autentic

From: ... din anticul Aegyssus.

este posibil ca partea frontala a loganului hatch sa arata ca in aceasta poza

sursa: http://www.planeterenault.com/forum/logan-...18.html#p408231

This post has been edited by novio: 15 May 2007, 15:33

Attached thumbnail(s)
B90.jpg ( Size: 27.12k ) Number of downloads: 219

--------------------
RENAULT Kadjar Black Edition/2022 - TL-25-***
+
Kits
post 15 May 2007, 15:41
Post #23

Membru

naspa, cel putin felul in care este facuta capota motorului. nu pare a fi photoshop dar sper sa nu fie asta forma finala in cazul in care il vor pune pe dacia. oricum parca e mai frumos farul decat cel de la clio III caci cu el seamana. unde sunt toti cei care au fost "rapiti" pentru a li se cere parerea sa ne confirme daca seamana cu ce au vazut ei?

oricum poza asta a aparut mai demult si ziceau ca asa va arata Koleos. cum Koleos nu va arata asa, sa speram ca macar dacia suv va fi ca cea din poza.

renaultkoleos8ze.jpg ( Size: 19.15k ) Number of downloads: 264

poate ca suv-ul va fi derivat din hatchback. cum de nu ne-am gandit pana acum la asta? astfel incat si hatch-ul, si suv-ul sa semene in mare intre ele, diferenta fiind de garda la sol, tractiune, roti mai mari, protectii etc. cam ca la golf plus & co.

This post has been edited by Kits: 15 May 2007, 19:42

--------------------
+
LemonDemon
post 15 May 2007, 20:02
Post #24

Membru autentic

Arata bine , dar dispare notiunea de low cost.

--------------------
None None N/A
+
daciafan
post 15 May 2007, 20:30
Post #25

/

loganul hatch nu va avea influente de clio sau de altceva va avea insa toate modificarile ce vor aparea ca facelift pe gama actuala
nu cred in spusele lui goshn (aflat oricum pe picior de plecare) care afirma ca vor fi doua hatch-uri cu lungimi diferite

--------------------
/ / /
+
SUPERCAR
post 15 May 2007, 20:56
Post #26

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(Stefan.A @ 15 May 2007, 15:22)
Pana la hatchback, mai apare dCi 85cp in toamna??
*

Da,apare sigur 100% stai linistit.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
Amedeus
post 15 May 2007, 22:17
Post #27

Membru cu Logan

From: TM

Si asta pare tot photoshop ? Nu cred.

addidas46._logan_5_portes_copie.jpg ( Size: 30.28k ) Number of downloads: 320

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
IRONICK
post 15 May 2007, 22:24
Post #28

-

From: Romania

Poza aia este mai veche decat Logan-ul

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Cypher4laguna
post 15 May 2007, 22:27
Post #29

Honda Driver

Corect IRONIK... dar e de la "generatia noua", cel putin dupa capace... oricum mi-ai luat-o inainte cu replica.

E photoshop facut bine si apoi micsorat sa nu se vada diferenta... nu e chiar asa de greu de facut tongue.gif

L.E. Avand in vedere si sursa franceza a pozei, ai dreptate.

This post has been edited by Cypher4laguna: 15 May 2007, 22:30

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
Amedeus
post 15 May 2007, 22:57
Post #30

Membru cu Logan

From: TM

La francezi a fost postata in aprilie 2007. Nu laudati voi prea tare photoshop-ul ? smile.gif Eu..... mai mult cu Corelu' biggrin.gif

Nici poza aia in care apare un Logan alb cu bara din spate taiata si nituita grosolan (iarna, zapada) , nu-mi pare trucata. Daca era fake nu se vedeau niturile si bara improvizata in graba.

This post has been edited by Amedeus: 15 May 2007, 23:01

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 22:09
Forum Renault