DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ce se mai anunta de "mare cumparare" a RDS-ului, se mai vinde sau nu ?

CriSTI68
post 13 May 2007, 19:34
Post #1

Membru Valvos

Group: Members
From: Bucuresti

parca se zicea acum ceva vreme ca rds-ul vinde compania la o firma din germania, cum a ramas ? mai cumpara rds-ul sau nu ?

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vijelie
post 14 May 2007, 07:30
Post #2

membru violet

Din partea mea, poa' sa-i cumpere si o firma de pe Marte, tot ultimii incompetenti din domeniu raman. smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
SUPERCAR
post 14 May 2007, 08:31
Post #3

Membru autentic

From: Constanta

poate ii cumpara UPC-ul si pe astia smile.gif

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
2dor
post 14 May 2007, 08:34
Post #4

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Ca multe a facut UPC cu Astral.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
vijelie
post 14 May 2007, 08:57
Post #5

membru violet

Unul din primele lucruri pe care le-a facut UPC-ul cand a cumparat Astral a fost sa concedieze toti angajatii, de la al cu țâța-n gură pân' la cel cu barba sură. Fara discutii, cu ceva salarii compensatorii care de la valori nete au devenit valori brute, adica bani in mana mai putini cand s-a aplicat impozitul aferent. Si dupa 2-3 luni de brambureala, majoritatea fostilor salariati s-a trezit cu telefoane de la fostii angajatori cum ca hai inapoi ca parca era mai bine cu voi. Deci varza cu carne la capitolul resurse umane, pardon! Human Ressources Management. Despre servicii nu cunosc amanunte, eu beneficiez de serviciile RCS&RDS.

--------------------
+
CriSTI68
post 14 May 2007, 14:49
Post #6

Membru Valvos

din toate serviciile rcs-rds eu cred ca rds.tel este cel mai bun... momentan biggrin.gif

--------------------
+
vijelie
post 14 May 2007, 14:59
Post #7

membru violet

Adica altii sunt si mai de kko decat aia de la postul #44?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...77&#entry908177

--------------------
+
IRONICK
post 30 May 2007, 12:50
Post #8

-

From: Romania

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
argon
post 30 May 2007, 12:55
Post #9

Mesaj semiautomat

si aia vite, nu mai bine le ardeau pe undeva?! naughty.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vijelie
post 30 May 2007, 12:59
Post #10

membru violet

Nu nene, nu le da foc, pur si simplu ajung in cutia de scrisori la circa 3 saptamani dupa emitere si la 2 saptamani dupa termenul limita. Fara stampila postei, fara nimica. Just like that!

--------------------
+
IRONICK
post 30 May 2007, 13:00
Post #11

-

From: Romania

Daca nici macar atat nu i-a dus mintea. Acum mai mult ca sigur o sa si-o fure grav cu penalizari.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
TMihai
post 30 May 2007, 13:04
Post #12

Membru autentic

Nah pe draq...tot vina abonatilor e, fac pariu!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
bulan
post 30 May 2007, 13:32
Post #13

Membru autentic

QUOTE(vijelie @ 14 May 2007, 07:30)
tot ultimii incompetenti din domeniu raman. smile.gif
*

Domnule vijelie!Noi ROMANII avem un fel al nostru de a fi cu care ii corupem pana si pe patronii straini veniti cu afaceri la noi in tara.Suntem imbatabili la ai modela noi pe ei si nu ei pe noi.
QUOTE(vijelie @ 14 May 2007, 08:57)
a fost sa concedieze toti angajatii, de la al cu țâța-n gură pân' la cel cu barba sură.
Si dupa 2-3 luni de brambureala, majoritatea fostilor salariati s-a trezit cu telefoane de la fostii angajatori cum ca hai inapoi ca parca era mai bine cu voi.
*

S-ar fi dus si dupa ei pana in Spania sa renunte la CAPSUNI numai sa vina la lucru ca ar fi intrat firma in faliment la capitolul resurse umane.
QUOTE(argon @ 30 May 2007, 12:55)
si aia vite, nu mai bine le ardeau pe undeva?! naughty.gif
*

Toti cei care lucreaza in relatii cu publicul sunt niste vite si ei insasi nu inteleg de ce trebuie ei sa-si raceasca gura cu niste prosti desi sunt platiti in mod expres pentru acest lucru.
Fara a face reclama firmei Mc"Donalds pot afirma ca este singura firma care are TOTI salariatii super instruiti in comunicarea cu publicul!
Sunt imbatabili!
Monstra de provocare din partea mea la intrarea intr-un restaurant impreuna cu sotia si cei doi baieti:
-Buna ziua!Cu ce sa va servim?
-Eu nu vreau sa mananc sau sa beau sau sa fumez ceva americanesc sau facut sub licenta prostii astia trei ma roaga de o saptamana sa-i aduc aici!
-Sa va intreb pe dumneavoastra ce vor ei sau pot sa-i intreb direct pe ei?
-Lasa ca-i intreb eu nu te obosi ca ti-o fi greu!
-Nu mie greu deloc dar eu voi astepta comanda de la cel care comanda in grupul vostru.
-Ce vreti ma?
-Vrem
-Lasa ca stiu eu ce vreti.Trei menuuri complete pentru fraierii astia!
-Si pentru dumneavoastra?
-Eu nu vreau nimic!
-Eu personal va fac cinste cu un menuu de la care restaurant vreti ca ar fi pacat sa stati la masa si doar sa priviti.
-Nu vreu nimic
-Pacat avem masina de curierat si va aduceam ce vroiati.
Pur si simplu am vrut sa vad daca pot sa-o scot din sarite pe fatuca care vindea hamburgheri si nu am putut ca ma pus ea pe mine cu botul pe labe lucru care nu se intampla cu salariatii altor firme.

--------------------
a b c
+
vijelie
post 30 May 2007, 13:42
Post #14

membru violet

@bulan: diferenta dintre acel angajat mecdonalds si TOTI angajatii de la RCS&RDS este urmatoarea: la fast-food incasau ceva de la dumneata, in timp ce "suportul tehnic" de la aceasta firma de cablu este asigurat DUPA ce ai semnat un contract in care te angajezi ca platesti factura in x zile dupa ce a fost emisa (adica e treaba mea sa fac rost de ea, nu a emitentului sa mi-o trimita cu stampilarea datei). Hai sa pastram proportiile firmelor. Pana anul trecut tot cartierul Militari se inghesuie sa plateasca cablul in 2 casierii improvizate in apartamente jegoase de la parterul blocurilor, angajatii sunt obraznici, sefii lor si mai si. Mecdonalds de bine de rau a curatat un teren, a construit ceva nou si le-a bagat in cap angajatilor ca vorba dulce mult aduce. Ai nostri, nimic.

--------------------
+
bulan
post 30 May 2007, 13:46
Post #15

Membru autentic

Corect!Asa e Domnu vijelie.

--------------------
a b c
+
gibonu
post 30 May 2007, 13:48
Post #16

Membru autentic

Eu sunt in zona RDS, pot spune ca sunt multumit de ei, mai putin cu trimiterea facturilor.
Despre UPC, pot spune, ca la anumite domenii dau dovada de o prostie dusa la extrem.
Exemplu concret:
Am o prietene, romanca la origine, de vreo 20 de ani sta in State, parintii au ramas aici. Abonamentul la UPC, facut pe numele tatului ei, care a din pacate a murit. A venit gagica din State, l-a ingropat pe tasu, a plecat inapoi si m-a rugat pe mine sa ma ocup de reziliere contracte la gaze, telefon, cablu si ce-o mai fi pe acolo. Mentionez ca apartmaneul unde statea tasu' ramane gol pe perioada nedeterminata. Eu, de buna credinta si considerandu-ma om civilizat, ma duc la UPS sa fac cerere de reziliere a contractului, desi puteam sa o las asa, ca oricum la neplata se suspenda abonamantul.
Ajung la un centru UPS, ii zic gagicii de acolo despre ce e vorba, ea imi zice ca trebuie sa completez un formular, in numele titularului contractului si sa bifez optiunea titular decedat. Eu ii explic ca titularul e mort si ca eu n-am cum sa scriu in numele lui. Ea nimic, ca asa trebuie. Eu insist, si ii spun direct "doamna, mortul nu poate sa scrie o cerere dupa ce a murit iar in respectiva cerere sa scrie ca vrea sa rezilieze contractul pentru ca el insusi e mort". Aia nu, ca altfel nu se poate. Eu m-am enervat, i-am zis ca asta-i prostie extrema si am plecat.
Mentionez ca la gaze si telefon am depus o cerere, insotita de certificatul de deces si asta a fost tot, n-a mai trebuit sa scrie mortul cereri.
La RDS nu stiu cum e, nu m-ar mira sa fie la fel.
Am mai auzit de la altii ca cei de la UPS nu primesc cereri de reziliere, pur si simplu la ei nu exista aceasta notiune.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
vijelie
post 30 May 2007, 14:03
Post #17

membru violet

Eu am si net si telefonie de la RCS&RDS.
Netul prin ianuarie si telefonia prin martie.
La prima factura de telefonie, canci cele 30 minute gratuite in reteaua mobila. Alo, de ce? A, e prima luna, nu a fost intreaga etc. Mersi, dar chiar asa de prost. Vai, le veti avea de acum incolo, doar scrie in contract!
La a doua factura, la fel. Alo, de ce? Pai nu aveti dreptul la ele. De ce? Asa a dat conducerea o DISPOZITIE INTERNA, cum ca cine nu a luat telefon simultan cu net, nu pupa minute in reteaua mobila. Madam, ii zic, eu nu ma sterg la fund cu dispozitiile voastre interne, ci cu hartie igienica, in contract scrie ca am minute, mi le taiati de la plata. Ne pare rau, dar AVEM SI NOI SEFI.
Numar de inregistrare a reclamatiei la ANPC: 1904077839/19-Apr-2007.
Niciun raspuns pana acum.

--------------------
+
MiticaLGN
post 30 May 2007, 14:07
Post #18

Membru

Am fugit de la PCNet cat de repede am putut cand am aflat ca o sa fie cumparati de RDS. Am avut net la firma de la RDS si stiam ce pot.
Dar a trebuit sa imi pun cablu de la ei cand m-am mutat. Si, culmea tupeului, ma puneau pe mine sa platesc pe mine datoriile fostului proprietar al apartamentului. Mi-au zis ca daca nu platesc eu rezilierea contractului cu vechiul proprietar si x luni din urma nu incheie nici un contract cu mine.. desi eu nu aveam nici un contract cu ei. Dupa indelungate discutii au inteles ca nu au cum sa ma taxeze pe mine.
Asa ca orice eventuala vanzare nu o sa schimbe mult din comportamentul lor.

--------------------
Logan Prestige KIA CEED SW BEST 2007
+
CriSTI68
post 30 May 2007, 14:10
Post #19

Membru Valvos

sa vedem, aveam cablu TV rcs, aveam fiberlink, rds.tel, acu am asa BoomTV, Evolva si la telefon inca a ramas Rds.tel smile.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 07:12
Forum Renault