actuator
![]() ![]() ![]() |
actuator
adicl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|||
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru urmasi: acuator = actuator; licul = link-ul
pentru initiator: la portbagaj merge, la usa soferului stiam ca e unul cu mai multe fire, dar nu sunt sigur...so, pt ce-ti trebuie..?!? This post has been edited by toto: 14 May 2007, 13:15 |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
adicl |
![]()
|
pt usa la sofer imi trebuie. ala care il am face urat.
This post has been edited by adicl: 14 May 2007, 13:27 |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Astea cu 2 fire sunt OK.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Eu n-am deschiderea din fabrica,dar stiu ca cele puse ulterior au 5 fire fiecare,adica cele din fata.Nu stiu daca cele din usa sofer sau dreapta fata puse de fabrica au 2 sau 5 fire,desi normal ar fi sa aiba 5.Daca de exemplu cand apasai pe inchidere(asta daca ai tijele acelea la usi) la usile fata,se inchideau toate odata,inseamna ca ai 5 fire,daca nu...au 2 fire.Rog pe cei care cunosc mai bine ca mine problema sa-i zica omului ce si cum.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
La usa de la sofer se potriveste actuatorul din cora. La mine s-a potrivit perfect (cel cu 5 fire). Presupun ca si cel cu 2 fire e identic la dimensiuni
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Perfect identice,doar numarul de fire difera,stiu sigur ptr. ca mi-am montat eu insumi si le stiu foarte bine.free_fiber are dreptate,cele din Cora merg perfect,un vecin de-al meu a inlocuit la o DSN toate actuatoarele cu cele din Cora.Iar la pret,esti mai castigat daca le iei de acolo,pe site-ul ala sunt mai scumpe si n-au nimic in plus,exact aceeasi marfa,poate doar schimbat ambalajul.In cora din cate-mi amintesc cele cu 2 fire sunt 15 ron si cele cu 5 fire 20 ron.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
adicl |
![]()
|
am cumparat unul identic cu cel de pe site si l-am montat la usa la sofer, e cu 2 fire. free_fiber ai legat toate cele 5 fire??? unde???
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Stai asa,s-a creat oarecare confuzie.La solenza exista 2 tipuri de actuatoare:cu 2 si cu 5 fire.Daca ai modelul de masina cu usa fara tije de deschidere,adica din fata de usa nu iese nici o tija in sus de care sa poti trage,sau pe care sa poti apasa ca sa actionezi inchiderea centralizata,ai actuator cu 2 fire.Daca ai modelul cu tije(cred ca doar Europa are tijele),atunci ti-ar trebui actuatoare cu 5 fire,cele de pe fata avand rolul de a le comanda pe toate celelalte la actionarea unuia din ele.cei care au butoane de deschidere pe cheie,n-au nevoie de cel cu 5 fire,cei care n-au,au nevoie de el,sau e bine sa aiba cu 5 fire.Ar trebui sa spui daca stii:de eemplu tu cand tragi de parghia de deschidere a usii din stanga fata,se deschid toate usile?Daca se deschid toate si ai actuator cu doar 2 fire,probabil conteaza modulul de deschidere pus pe masina.
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Cu alte cuvinte: Merge, dar depinde...
![]() |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:14 |