Am nevoie de ajutor urgent !, Nu-mi mai merge stergatorul de pe partea sofer
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de ajutor urgent !, Nu-mi mai merge stergatorul de pe partea sofer
ionut L. |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|||
maseax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
de dat jos nu stiu la bord CN. dar eu zic ca poti baga mana pe la sigurante sa bagi tija la loc. A sarit si la mine odata tot cel din stanga pe o ploaie, dar l-am bagat la loc si nu am mai avut probleme.
In schimb daca tot se vorbeste de stergatoare la mine se invarte "cuiul" fara stergator. Ce pot sa-i fac? Il strang la 2 zile cu tot cu saiba grover. |
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
Am bagt tija la loc, dar tot sare, s-a tocit chestia aia de plastic si nu mai sta bine pe ax, trebuie sa o dau jos...
Se gasesc tijele acelea separate? tot ansamblul costa cam 1 mil dar mie imi trebuie doar o tija |
--------------------
Renault
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
vad ca esti din arges ... du-te la dezmembrari in pitesti (la trag) si poate au aia mai ieftin!
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tija aia nu cumva are si o siguranta? Siguranta pusa tocmai pentru a nu da voie tijei sa iasa.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu, bucsa ei are siguranta prin profilul ei.
Dar, daca nu-s bine executate, sar de noi. Caz in care se scurteaza acele bucse si se pun inele "Seiger" in acele canale. Treaba e buna dar laborioasa, trebuie demontat tot mecanismul. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si mecanismul nu-l demontezi fara sa dai bordul jos. Am avut CN, am avut probleme la stergatoare si nu am putut sa umblu pana n-am demontat TOT
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ionut L. |
![]()
|
am reusit in cele din urma sa va povestesc cum:
am facut rost de o tija dar era mai scurta decat a mea, cred ca era pt partea dreapta in cele din urma am scos bratul meu si l-am intors invers partea buna am introdus-o la motoras iar partea mai putin buna unde vine stergatoru si i-am pus o siguranta sa nu mai scape... asa am rezolvat fara sa mai dau jos tot bordul jos. Aveti idee daca se gasesc brate din astea de stergator? eu am vazut pe la piese auto numai cu totul. |
--------------------
Renault
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Se gaseau, dar greu/rar si cu bucsele alea prost executate.
De aia le-am retezat, am demontat tot mecanismul si am adincit canalele cu o pila fina, dupa care am pus "Seiger". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 10:10 |