Dacia si standardul Euro IV
![]() ![]() ![]() |
Dacia si standardul Euro IV
danut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra C
- ----
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Is apocaliptice fiindca is scrise de prosti pentru prostit mai rau prostimea..
..nu te mai lua dupa toate idioteniile :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
aia era barfa. Poti sa faci ce vrei, stai linistit. Nu vor mai putea fi vandute masini NOI, produse la noi, care nu respecta nustiuce standard.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
danut, ceea ce ai gasit tu se refera exclusiv la masinile noi, aflate la prima inmatriculare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Masinile respective nu vor mai putea fi vandute de noi, nicidecum la sh.
Iar dacia Berlina nu mai putea fi vanduta, de noua, din ian. 2005 (trebuiau multe modificari, si nu renta investitia pentru uzina Dacia) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
PAai berlinele care se produceau in iunie aveau EURO2
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE Independent de indoielile unora, realitatea exista: cel putin in acte, berlina pe injectie este Euro II. E foarte posibil. Eu cred ca si o berlina pe carburator foarte bine reglata si cu benzina fara plumb poate atinge acest standard. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(AC @ 13 Oct 2004, 23:08) E foarte posibil. Eu cred ca si o berlina pe carburator foarte bine reglata si cu benzina fara plumb poate atinge acest standard. ![]() Eu cred ca nu! Poate ar putea atinge nivelele de emisie cerute (desi nu poate pentru ca nu are catalizator), dar standardul Euro II impune existenta unui catalizator. Asa ca cu berlina aia, poate sa nu scoata gaz deloc, dar nu o sa corespunda normelor de depoluare... |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
ovi_jer |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 13 October 04 From: Rm. Valcea ![]() |
Asa este danut .De la 1-01-2005 aceasta lege intra in vigoarea in tarile uniunii europene iar la noi va intra in 2007 indiferent daca o sa intram sau nu in acel an.Legea e foarte clara:Nu se vor mai putea inmatricula decit masini mai noi de anul 1998 sau cele care au norme euro 4.Deci cel care cumpara o masina din tara sau de afara mai veche de 1998 o poate inscrie numai daca poate fi adusa in normele euro 4.
This post has been edited by ovi_jer: 17 Oct 2004, 12:13 |
--------------------
Daewoo
Leganza
CDX
|
|
benga |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 March 05 From: braila ![]() |
QUOTE(ovi_jer @ 16 Oct 2004, 20:45) Asa este danut .De la 1-01-2005 aceasta lege intra in vigoarea in tarile uniunii europene iar la noi va intra in 2007 indiferent daca o sa intram sau nu in acel an.Legea e foarte clara:Nu se vor mai putea inmatricula decit masini mai noi de anul 1998 sau cele care au norme euro 4.Deci cel care cumpara o masina din tara sau de afara mai veche de 1998 o poate inscrie numai daca poate fi adusa in normele euro 4. Adica daca-i pui catalizator sa nu mai emita noxe sau ... ? |
--------------------
Rnault
Laguna
2001 1,9DCI 120HP
- br-10-vrg Bun sau rau, e Reno'ul meu!
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ovi_jer @ 16 Oct 2004, 20:45) Asa este danut .De la 1-01-2005 aceasta lege intra in vigoarea in tarile uniunii europene iar la noi va intra in 2007 indiferent daca o sa intram sau nu in acel an.Legea e foarte clara:Nu se vor mai putea inmatricula decit masini mai noi de anul 1998 sau cele care au norme euro 4.Deci cel care cumpara o masina din tara sau de afara mai veche de 1998 o poate inscrie numai daca poate fi adusa in normele euro 4. Cee ? Adica loganurile produse de Dacia nu vor putea fi vandute cand ele sunt inca in garantie ?!?! ![]() Din cate stiu nici un producator autohton de masini nu face Euro4 inca. Imi permit sa am dubii asupra acestui aspect ! Nu cunosc proiectul de lege, dar tind mai degraba sa cred varianta care se refera la prima inmatriculare in RO . This post has been edited by cosmin_m: 11 Mar 2005, 08:04 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Asteptati sa apara o lege, daca va aparea, nu mai aberati pe aici si induceti si pe altii (efect de turma, ma scuzati) in eroare...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru ce si cum se aplica acum recomand : www.rarom.ro
pentru proiecte de legi: www.cdep.ro sau www.senat.ro ... cautati ca au rubrica cu proiectele in dezbatere... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:26 |