Am incurcat-o sau..., ...radar fix Magheru
![]() ![]() ![]() |
Am incurcat-o sau..., ...radar fix Magheru
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e foarte greu de zis ce se intampla, si pt ce e camera aia acolo.. daaar pot confirma ca face poze cand treci pe rosu.. a, si face indiferent de sensul pe care te afli.. rosu.. poza.. sau .. ma rog.. flash
nu stiu pe nimeni sa fi primit vreo hartie de la militie in legatura cu camera aia.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
OK. Got it
![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Cred ca pe mine tocmai camera aia m-a facut de vreo 300.000 la buzunare
![]() Am ramas blocat in intersectie din cauza alora care veneau dinspre Orizont si faceau dreapta spre Intercontinental, dintre care unii chiar au fortat si au trecut pe rosu in timp ce coloana mea abia se taraia (eu mergeam de la Scala sper Inter). Treaba asta s-a intamplat prin octombrie 2006 si amenda mi-a venit acasa prin ianuarie. Scria pe procesul verbal ca au poza cu mine blocand intersectia ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ce frumos...nu stiam de asa ceva, camera pe magheru...
eu am trecut intr-o noapte, e ceva de atnci, prin 2 intersectii pe rosu, nu galben, fara sa-mi dau seama, una e intersectia de care vorbiti voi, alta cu una inainte de asta pana acum nici o surpriza de la brigada diverse... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt de mult timp camerele alea, eu muncesc chiar in zona, cred ca sunt pentru a detecta cine trece pe rosu, eu am trecut pe rosu la semnalul politistului si a facut poza, deci banuiesc ca sunt sincronizate. poate ar fi mai bune mai multe camere din astea sa invatam si noi sa mergem legal, eu unul mor cand vad intersectii blocate ca sa nu mai zic cu trecutul pe rosu. btw in decret spune ca poti trece si pe galben doar daca nu mai poti opri in conditii de siguranta. din pacate la noi galbenul starneste la apasa pedala de acceleratie ca sa nu mai prinzi un semafor.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 23:46 |