DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> locu de parcare Sector 6, de platit

JeRRy
post 22 May 2007, 11:41
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut....in fata blocului meu sunt 5 locuri de parcare ...dar care apartin blocului din fata... din acea parcare sunt platite decat 2 locuri...mai raman 3....pot plati eu 1-2 locuri de parcare daca nu apartin blocului meu ? sau trebuie samnatura la toti locatarii din acel bloc ca sa pot plati.
autorizatia de parcare de unde pot face rost ?
si unde ma pot adresa in sectorul 6 ?

multumesc , cu stima JeRRy

--------------------
Dacia 1310 - B-31-VYK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BoomPunk
post 22 May 2007, 16:10
Post #2

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

Din motive lesne de inteles,observ ca ai internet,asa ca Google recomanda:Google it!!!
Primaria sectorului 6,probabil prin administratia de sector adp6 da autorizatii ptr. parcare,nu este nevoie de accepul locatarilor ptr. a solicita asa ceva.Trebuie doar sa afli unde este sediul lor,mergi acolo,spui despre ce-i vorba,ei iti iau banii si-ti dau locul.Asta doar in cazul in care la ei nu apare ca spatiu verde,caz clar de refuz.Dar cel mai bine te pot ei lamuri.

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
liviu_lb
post 23 May 2007, 12:11
Post #3

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(JeRRy @ 22 May 2007, 12:41)
Salut....in fata blocului meu sunt 5 locuri de parcare ...dar care apartin blocului din fata... din acea parcare sunt platite decat 2 locuri...mai raman 3....pot plati eu 1-2 locuri de parcare daca nu apartin blocului meu ? sau trebuie samnatura la toti locatarii din acel bloc ca sa pot plati.
autorizatia de parcare de unde pot face rost ?
si unde ma pot adresa in sectorul 6 ?

multumesc , cu stima JeRRy
*

Te duci mataluta la ADP sector 6 (e pe la razoare, o casa din caramida doar cu parter intre blocuri). Pentru harta intra aici:
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/index.php la administratii/ administratii si vezi jos in lista ADP sector 6.
Asaaa. Te duci acolo mai dimineata ca s-o gasesti pe directoarea biroului Parcari. Iti scoate dosarul cu schema parcarii si vezi care locuri sunt libere si iti spune exact cu ce acte trebuie sa te duci. Din cate imi aduc eu aminte trebuie cartea de identitate a masinii si/sau ?? talonul, buletinul si o cerere adresata ADP si vizata de catre administratorul blocului, cerere in care soliciti sa ti se dea in folosinta locul x din parcare.
Acu' nu stiu care administrator. In parcarea de la blocul meu au locuri si oamenii de la blocurile vecine. Sfatul meu e sa incerci cu acordul administratorului de la blocul tau, poate nu se observa. Sau poate nu conteaza.

Ia vezi mai multe pe aici (cand eram si eu in situatia ta):
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=11797&hl=
si pe aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=71004&hl=

LE: Taxa a fost pt 2007 vreo 45-50 lei / an

This post has been edited by liviu_lb: 23 May 2007, 12:12

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 01:11
Forum Renault