Verde cameleon mai exista?, la logan
![]() ![]() ![]() |
Verde cameleon mai exista?, la logan
geti |
![]()
|
||
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
1.doar pe stoc daca mai gasesti, nu se mai fabrica loganuri cu culoarea asta
2. e alegerea ta |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
In loc sa pierzi gramada de vreme sa faci topic degeaba, nu mai bine te uitai pe veveve.dracia.ro?
La tine ce e un mai bun indicator? Ce vezi tu in ultima vreme sau ce zice saitu sau dilaru? NU, nu mai exista. iti zic asta sa nu te mai obosesti sa mergi pe veveve.dracia.ro..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Multumesc de raspunsuri si vad ca inca tratezi cu mult sarcasm membrii.Eu nu ma supar,fiecare sa raspunda cum vrea,dar nu toti sunt ca mine
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
valdur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 April 07 ![]() |
QUOTE(geti @ 23 May 2007, 11:20) Intrebarea mea este daca mai exista pe Logan,verde cameleon,deoarece pe ultimele aparute nu am mai vazut.Si ca o a doua intrebare ,ce da mai bine pe logan,gri comete sau albastru mineral? nu mai exista verde cameleon ci acum este un bej tundra (care este un verzui-kaki) destul de rezistent la praf. ![]() pe logan mai bine da mineralul decat cometeul. parerea mea, care este. ![]() This post has been edited by valdur: 23 May 2007, 13:22 |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate plus
|
|
geti |
![]()
|
Mersi.Asa spuneam si eu
![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit sa inchid, raspunsul OT fiind dat.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:08 |