Bara in S roti fata, Piesa sustinere roata fata cu un cauciuc la capat
![]() ![]() ![]() |
Bara in S roti fata, Piesa sustinere roata fata cu un cauciuc la capat
mvali |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00669small.jpg ( Size: 110.07k ) Number of downloads: 187 |
||
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|||
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Aia ii asa numita bara stabilizatoare. Nu te sfatuiesc sa o dai tu jos. Mergi la un service. Si iti recomand sa-ti cumperi si 4 bucse bara stabilizatoare (maxim 15 lei toate 4). Chiar daca arata ok bucsa...nu se stie exact cum ii sub clema de prindere (poate a fost intinsa pina la rupere...cind ai coborit de pe bordura)
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
De ce 4? Inteleg 2 ca sa le schimb pe cele ale barei in cauza.
Sau sunt 2+2 ? si as face bine sa le schimb la amandoua barele? Cumva trebuie si refacuta geometria dupa? banuiesc ca da. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Sint 4 (2+2). Daca tot te pui pe schimbat, eu zic ca merita sa le schimbi pe ambele (valoarea lor nu-i mare...si nici manopera). In principiu nu trebuie sa refaci geometria...asta daca n-ai busit altceva acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Poate ca ar fi bine sa cumperi alta clema, aia a ta oricum e cam ruginita si nu e scumpa.
Pana una alta cred ca poti merge cu ea asa. Daca nu se aude nici o bataie suspecta in zona respectiva poti sta linistit pana ai timp si faci rost de piese ca sa le schimbi (preferabil in service). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IULIUSP75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 May 07 ![]() |
SALUT
Eu am schimbat bucsile toate si credema ca mau chinuit pt ca cele de pe mijloc nu au surub sudat si trebuie o cheie de 13(contra) taiata pt ce locu de pe lonjeron este foarte mic. |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- B-26-PEC
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Eu am indoit cheia !Se schimba usor
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 06:03 |