DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Inlocuire radio cass cu cd player Clio Symbol, Probleme de incompatibilitate

hornedfiend
post 26 May 2007, 14:21
Post #1

nimeni

Group: Members

As dori sa aflu si eu daca se poate inlocui un radio casetofon de pe un Renault Clio Symbol cu un cd player de pe o Dacie Solenza (cel cu display pe el) fara a pierde afisajul de pe display-ul masinii si sa-mi pastrez comenzile de pe satelit.

Am inlocuit deja si cd player-ul merge ok, doar ca sunt afisate toate datele pe display-ul cd player-ului, nu pe display-ul masinii iar satelitul nu merge deloc.
Problema este ca mufele din spate se potrivesc perfect de la casetofon la player doar ca nu functioneaza cele de mai sus (in rest totul merge ok..e ca si cum ar fi montat pe solenza).
Trebuie vreo mufa de adaptare? La ce foloseste locul ramas liber din spatele cd-player-ului in care ar mai intra o mufa (este facut cu albastru)?

Multumiri anticipate.

--------------------
Renault Clio 3 1.6 16V 2007 Exception
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vibratie
post 28 May 2007, 14:46
Post #2

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Nu cred ca o sa te ajute nicio mufa adaptoare. Din cate am vazut pe diverse site-uri ale producatorilor de mp3 player-e, daca aparatul respectiv nu are o iesire auxiliara speciala pentru display-ul masinii, degeaba incerci cu mufe adaptoare. Iar satelitul de pe volan trebuie sa fie compatibil cu aparatul. Mai cauta pe forum. Sunt foarte multe subiecte despre sateliti pe volan wink.gif

--------------------
Dacia LOGAN Laureate - 1,6 MPI - 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 08:18
Forum Renault