Nokia 6630, schimbat ecran+decodat
![]() ![]() ![]() |
Nokia 6630, schimbat ecran+decodat
Tossi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
6630 este BB5 si nu se decodeaza...ai grija la cine il dai poate spune ca se poate si ti-l aduce blocat ca te pisi pe el dupa aceea Ai aici sectiunea unde trebuia sa deschizi topicul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ecran se gaseste decodari la service...
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
l@u eu am unu care si-a decodat tel n80 acasa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vrajeala !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Acum se pot decoda si symbianele... cauta prin REGIE...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Merg decodate acum primele modele de bb5.
![]() Pentru display eu zic sa mergi la un service autorizat (pretul nu este foarte mare) deoarece display-ele de le aduc cei de la service-urile neautorizate, sunt chinezesti si multe din ele se vad nasol. Pentru decodare poti sa apelezi la baietii din Regie. |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost ieri la 2 service-uri GSM.
Rezultatul: - 220 ron/ecran + 50 ron/deblocat. - 170 ron/ecran + 120 ron deblocat. Inca nu am ajuns prin regie pt ca e cam departe si nici nu prea stiu pe unde in regie, cu toate ca in 5 ani din viata mea am tot fost pe acolo. Tot pe net am mai citit de la unii ca se poate debloca tel cu toate ca e BB5. 29 May 2007, 17:46: Nu mai pot edita mesajul asa ca o sa mai mai fac un post. Am lasat telefonul la un service GSM pe langa casa, cos 170 ron ( 150 ron ecranul + 40 ron decodat bb5- 20 ron reducere ). Joi cica o sa fie gata pentru ca azi am venit prea tarziu..... Asta e, joi vad ce si cum, cu toate ca ala a zis ca nu e nici o problema, sper sa aibe dreptate... This post has been edited by b-45-wob: 29 May 2007, 16:46 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:16 |