Sa Schimb Supernova Pe O Solentza?
![]() ![]() ![]() |
Sa Schimb Supernova Pe O Solentza?
vasi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 September 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
danut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai, mergi putin cu Solenza (la volan) si iti vei da seama singur care sunt avantajele.
|
--------------------
Opel
Vectra C
- ----
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vasi ar cam merita (suspensia mai moale, servodirectia..) dar nu stiu daca merita bataia de cap (vinzare/cumparare/inmatriculare). Mai bine treci direct la LGN.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
suspensia mai moale e un minus !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da de unde, dimpotriva suspensia mi se pare destul de tare(in comparatie cu fosta Berlina).
![]() Daca merita iti vei da tu seama, trebuie mai intai sa faci niste plimbari cu SLZ. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Daca ai eliminat deja punctele slabe de la SN, n-are rost sa ravnesti la o Solenza.
Dupa parerea mea, modificarile facute la Solenza au avut ca unic scop reducerea costurilor de productie si nu neaparat imbunatatirea semnificativa a produsului. In afara de bord (care arata dupa parerea mea chiar mai bine decat cel de Logan), nimic nu ma face sa inclin balanta spre Solenza. Ti-o spune unul care a condus suficient de mult o SN (40.000 km) fara nici o problema si care e acum proprietar de Solenza pe care, daca ar gasi un musteriu bun, i-ar face vant fara probleme. Nu e posibil ca in 23.000 km sa petreci saptamani cu ea prin service-uri. Daca te tin buzunarele, mai stai un an, si treci la Logan sau la ce va apare similar ca pret peste un an. |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
George nu-ti doresc dar daca ai avea probleme cu spatele ai intelege ce buna este o suspensie moale.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sa nu ziceti ca e important un scaun moale ca deja ma sparg de ras!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca n-are nimica! Dupa ce termini cu spartu' iei poxipol si te faci ca nou!
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Off: Doar ca poxipolul nu lipeste polietilena si polipropilena...
On: Eu zica asa: nu merita schimbul. 1. Nu vei mai avea bancheta rabatabila (cea de solenza se rabateaza greu cu spume), nu mai vorbesc de fractionabila. 2. Vei avea unele mici incoveniente, sa zic cu stropirea parbrizului, cu dezaburirea lunetei) 3. Are alta tabela de injectie si este mai puturoasa. ca plusuri, e ceva mai comoda solenza, dar eu zic, ca nu face |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cele spuse de Klaus sunt plusuri in favoarea DSN. As mai adauga si suspensia mai rigida.
Ca plusuri in favoarea SLZ: - interior mult mai placut decit la DSN; - servodirectie; - Airbag. daca mai e ceva, completati voi! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca merita fara rezerve. Am spus-o intotdeauna: Dacia nu a produs "masini" pina la SLZ. Pentru ca chiar cu motorizarea de rigoare, numai daca te uiti la calitatea si design-ul plasticelor si materialelor de pe SN ti se face parul maciuca. In fapt daca nu ar fi existat SLZ eu acum aveam alta masina, straina. Sub nici o forma nu as fi luat in calcul Dacia ca alternativa.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
BH07ATX cred k o lauzi atat pt ca nu ai avut probleme cu ea cum au avut altii si au blestemat-o atat.vrei sa zici ca SLZ e masina?eu zic ca e,dar mai au multe de pus la punct la ea.
|
-------------------- null
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Plusuri la Solenza:
1. Iluminarea bordului pe timp de noapte - SUPER, accesibilitate la comenzi, casetofon, semnalizare, aprindere faruri (accesorii preluate dupa gama Renault), avertizare sonora pt lumini aprinse, 2. sistem de ventilatie NET superior, ma refer aici la faptul ca exista mai multe trepte de incalzire sesizabile instantaneu, 3. materiale mult mai bune ale bordului si fetelor de usi (la Nova plasticu ala de pe butoanele de bord era sub orice critica, era vopsit cu pensula parca ![]() 4. Modelul imprimat pe bord, fete de usi si in general pe plastic este in pas cu moda actuala (gen imitatie de piele), si in plus cand mergi cu soarele in fata, nu se reflecta lumina in parbriz sa nu mai vezi soseaua ![]() 5. Aspectul care totusi este ceva mai dezvoltat, mie imi place la nebunie cum arata Solenza, are linii mai bine definite, spoilerele sunt in continuarea caroseriei 6. Nu se mai vad suruburi asa multe peste tot montate... Minusuri: 1. Mai lenesa pt un impatimit de viteza ![]() 2. Mai stabila in viraje... 3. Mai silentioasa la relanti 4. Nu prea gasesti RNove cu problema tacanitului ambreiajului (zgomot de diesel) cand e turata masina |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Sa nu uitam faruri incomparabil mai bune la SLZ, pare o chestie mica insa te scoate din multe belele.
Eua s schimba DSN pe SLZ |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Eu am facut scoala pe SRN, da' am luat Solenza. Parerea mea strict personala este ca SRN'ul isi merita banii (4400(?) Euro - Clima!), Solenza...
In locul tau as mai astepta si, daca apare ceva mai bun pe piata in urmatorii ani, atunci as face miscarea. Fa'te comod si uita de Solentza&Logan... Uneori rabdarea da roade. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Uneori rabdarea da roade.
mare vorba!!e testata pe pielea mea. ![]() |
-------------------- null
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa fim seriosi, rabdarea da roade cind vorbesti de doua-trei luni... hai jumatate de an pentru ceva care merita. Daca astepti altceva mai bun de la Dacia vor trece citiva ani buni pina sa scoata ceva nou. Daca e pe asa mai degraba astepti masina de vis intr-un Oltcit. Miine-poimiine ai 40.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Mi-aduc aminte că unul dintre cunoscuții mei și-a luat SRN și a testat-o cu furtunul înainte de a o achiziționa, ca să se convingă că nu-i intră apă în ea... La SLZ n-am avut problema asta pînă acum (sau sînt eu un norocos?)
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
daciaclub-cj666 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 20 May 03 From: Cluj ![]() |
Eu am condus de amindoua, dar va spun ca parerea mea este ca SLZ e superioara din majoritatea punctelor de vedere. In primul rind arata mai bine, e mult mai usor de condus, interior mult mai bine lucrat, suspensiile mult mai potrivite cu drumurile noastre, etc. DSN iti da impresia la interior ca au inceput sa lucreze la ea si au uitat s-o termine. Scaunele rabatabile din spate cred ca sint mai mult o sursa nemarginita de scirtiieli si batai decit un avantaj (doar dac nu vrei sa cari vaza in piata, da atunci nu cred ca-ti iei DSN) iar haionul e infect. Mie SLZ imi place si ca forma, desi multe pareri sint contra. Uneori mi se pare mai reusita si decit LGN.
Per ansamblu, daca nu ar trebui sa investesc prea mult, as schimba DSN pe SLZ fara ezitari. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:37 |