Cam asa va arata viitorul., O farama din vremurile care ne asteapta.
![]() ![]() ![]() |
Cam asa va arata viitorul., O farama din vremurile care ne asteapta.
nickey |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|||
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Iti dai seama ca asta e reclama si te cam paste un ban?
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu consider ca nu, chiar daca se aude si se vede numele firmei, deocamdata e doar un concept, nu un produs deja existent. Si drept vorbind, nu cred ca mai are nevoie de reclama firma in cauza.
Oricum departe de mine intentia de a face reclama, chiar nu ma plateste nimeni pentru asta. This post has been edited by nickey: 30 May 2007, 16:10 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca a mai fost un topic pe aici legat de ceva asemanator. Legat de asta:
M-am uitat mai bine. Nu e acelasi lucru, prima chestie e mai sofisticata, dar ideea de baza e tot pe acolo. This post has been edited by liviu_lb: 30 May 2007, 17:22 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
@ argon: Good point
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
unde-i viitorul
![]() ce, in prezent nu exista touchscreen-uri? exista si aplicatii pe ideea aceasta dar mai slabute. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
liviu_lb, ce ai postat tu e Beryl si un computer cu touch screen. Oricine poate sa-l experimenteze. Trebuie doar linux si un mouse
![]() Referitor la suprafata lui MS mi se pare ca s-au trezit iarasi la spartul targului dar nu-i bai, sunt experti la furat idei si a scoate bani cu ele. Mie personal, ce vor ei sa faca mi se pare un sitem greoi si care nu va depasi granitele caselor pline cu gigei care nu sunt in stare sa invete nici macar cum se foloseste un mouse. Nici tehnologia din spate nu e revolutionara. O implementare mult mai reusita mi se pare |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Noutatea pe care am vazut-o eu la suprafata MS a fost conectarea cu telefoanele sau ce-or fi alea. Despre implementarea asta mai reusita ce sa zic? N-am inteles nimic. Ce fac aia, muzica?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Da este un sintetizator. Asa cum in implementarea MS se comunica cu telefoanele, aici se comunica cu obiectele respective.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
QUOTE(alex @ 30 May 2007, 15:46) ...Mie personal, ce vor ei sa faca mi se pare un sitem greoi si care nu va depasi granitele caselor pline cu gigei care nu sunt in stare sa invete nici macar cum se foloseste un mouse. Nici tehnologia din spate nu e revolutionara. Tehnologia este pentru cei interesati, iar generatiile urmatoare sunt mai avansate ca cele anterioare. Crezi ca "mistar Jon" de la ferma din prerie, o sa stie ? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Uite aicea cum arata viitorul:
|
--------------------
-
-
-
|
|
alex_pav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 June 07 ![]() |
cel mai tare touchscreen l-am vazut acum vreo 2 ani pe un sit olandez cred si era mult mai misto decat primul
imi notasem si adresa dar intretimp a disparut....ala chiar era spectaculos dpdv al sunetului si a efectelor......pesemne ca l-a cumparat microsoft |
--------------------
dacia
logan
pref 1.6
- if-08-fap
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:49 |