Cum se prind pedalele sport?
![]() ![]() ![]() |
Cum se prind pedalele sport?
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
iata si poza care este desenata f f f pe fuga , poate mai tarziu daca nu se intelege o sa pun una mai bine desenata
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
verygood |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 26 September 02 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Apreciez intentia ta de a impartasi celorlalti ideile tale dar nu prea inteleg ce ai facut tu acolo. Poate faci niste poze sau poate ne vedem intr-o joi (joia asta 27.03 nu pot veni, poate cealalta).
Oricum merci pt tutorial. |
--------------------
Hyundai
Accent
2007
- B-64-ZCZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
UPDATED
ei bine iata poza mai bine realizata... alte intrebari ? Attached thumbnail(s) pedale2.jpg ( Size: 174.47k ) Number of downloads: 1753 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Mi-am pus shi eu pedale de aluminiu dar altfel. Nu shtiu cat de bine stau la tine dar eu am vrut sa fie prinse sanatos asha ca le-am prins direct in shuruburi de partea metalica a pedalei. Am cumparat shuruburi care se ingroapa de 5 shi piulitze autoblocante, am dat gauri in pedala originala shi le-am prins.
Ce a mai fost de facut: - Capetele shuruburilor au trebuit pilite pentru a nu ieshi mai sus. - Atentzie mare la gauri caci altfel o sa stea strambe shi arata FOARE urat. - A mai trebuit sa tai din placutzele de aluminiu pentru ca erau prea mari shi apasam in acelashi timp pe acceleratzie shi frana iar ambreiazul nu se apasa pana la capat. - Am mai scurtat shuruburile cu care le-am prins pentru ca aveau cam 2 cm shi din cauza lor ambreiajul nu se ducea la capat. - La acceleratzie am sudat o bucata de tabla de 1,2mm grosime pe fierul existent pentru a avea de ce sa prind placa de aluminiu. Acelashi fier a fost indoit corespunzator astfel incat acceleratzia shi frana sa fie la acelashi nivel. Acceleratzia eprinsa in 4 shuruburi iar celelalte in cate 3. Mi-a luat treaba asta cam 2 jumatatzi de zi pentru ca dupa ce le-am montat initzial nu mi-au placut shi le-am dat jos a doua zi sa le mai tai, polizez, aranjez, etc. |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
pana la urma eu le-am prins pe fiecare cu cate doua suruburi si o bormasina
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
GeorgeB....belea schita...pe cuvant...imi place....
![]() |
-------------------- null
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Si la ce ajuta pedelale sport?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GeorgeB |
![]()
|
la nimic ca le-am dat jos ca incomodau.
mai bine sunt cele de metal prinse in nituri :mrgreen: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Oricum ,cea mai sanatoasa metoda e cu bormasina si suruburi, ca altfel...
cica am cumparat pedale LAMPA (Italia) si le-am pus pe alfa. Adica numai pedala de accel a fost prinsa cu sistemul original. |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
dorindark |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 March 05 From: Bucharest ![]() |
Mi-au luat si eu niste aluminate din carrefour ca aratau cool, prima surpriza a fost ca sunt din nu stiu ce metal deasupra careia este niste tabla care luceste si problema e ca tabla se cam indoaie si mai ales clipoceste.
Ma rog, ambreiajul si frana le-am montat ca era usor, dar cu acceleratia sa ma crucesc si nu inteleg cum trebuie legata ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
- SV 09889 Cine n-are Logan sa-si cumpere.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu-i ca la ambreiaj si frina? ce naiba difera?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dorindark |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 March 05 From: Bucharest ![]() |
Difera, difera... tot, asta la acceleratie are o tija, niste buretei, etc,.. total alt sistem... si se desface cumva...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
|
|
dorindark |
![]()
|
Am reusit ceva, avea dreptate cine zicea ca mai dai in acceleratie cand apesi coltul pedalei de frana
![]() (A trebuit sa tai niste capete de suruburi (cu patentul) ca gauream podeaua (si presurile michelin) cu ambreiajul. Si am folosit si niste super glue sa fixez fetele lor de staineless steel de corpul de o fi fost mai pe la colturi unde clipoceau si acum nu mai clipocesc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Pedalele sport NU aluneca daca sunt ude. La asta ajuta. Eu am pus, pe CLI, la ambreiaj doar, ca tot mi se "prelingea" piciorul de pe el.
La frana nu a fost nevoie, pentru ca nu are cursa lunga. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Eu le-am pus pe astea:
link In Carfur erau 25 ron, si le-am prins cu 3 suruburi, ca in poza. Nu aluneca piciorul, si merita ca aspect. Am avut si mai mari si agata piciorul cate 2 pedale de-o data. Pe frana si acceleratie mai des. Attached thumbnail(s) pedale.JPG ( Size: 27.68k ) Number of downloads: 562 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pilot;) si chiar merita?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
imi placeau ca sunt albe, masina e argintie si pare mai ok.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Ba sa nu faceti prostia pe care si eu am facut-o cu chestii din astea, lasa asa cum e masina ca sunt super incomode si plus ca se mai si desfac, ca de nu au un sistem de prindere prea bun si te trezesti ca nu mai poti sa franezi sau sa schimbi viteza. Plus ca iarna si aluneca deoarece marea majoritate sunt din fier, eu unu le-am dat cu prima ocazie jos si am pus dale standard de cauciuc. Apropo exista si pentru acceleratie daia de cauciuc la Dacie 1310 din 97?
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:10 |