[VAND] diverse LOGAN difuzoare si conducte aer, de vanzare pt Logan buton cu impuls pt geamuri
![]() ![]() ![]() |
[VAND] diverse LOGAN difuzoare si conducte aer, de vanzare pt Logan buton cu impuls pt geamuri
adiya |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|||
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Blana capota motor o vreau eu .si mai vreau daca ai cumva butoanele spate de la usa care arata cand i usa deschisa. vb pe PM daca doresti .astept raspuns.
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau insa am o oferta din Bucuresti pentru ea. Acele butoane nu le am. Ba chiar le-am cumparat si eu pt spate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Conductele de aer pt pasagerii din spate as dori sa le cumpar eu. Daca poti sa le trimiti prin posta cu plata ramburs ar fi OK.
Da-mi te rog un raspuns de confirmare si-ti trimit un PM cu adresa completa, nr. tel....etc |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
adiya |
![]()
|
Acelesi raspuns pe ntru tine R@du ca si pentru l@u: Prefer sa mai astept 2-3 zile un cumparator din Bucuresti. Daca nu iese nimic, si veti mai fi interesati si atunci de conducte, le voi trimite si in provincie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Deci stati la rand va rog !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adiya |
![]()
|
Up for 2day
@Lau Cronologic ai prioritate insa R@du a oferit pretul cerut de mine. Plec in provincie si revin duminica. Ne mai auzim. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adiya |
![]()
|
Conducte rezervate pana miercuri.
Hai si cu boxele alea! Scapam de ele? Sunt clienti insa pretul vi se pare mare? O rezolvam... This post has been edited by adiya: 3 Jun 2007, 07:01 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adiya |
![]()
|
40 lei boxe suporti (fata) si capace.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adiya |
![]()
|
Se mai adauga un buton ''impulsional'' la 50 lei.
This post has been edited by adiya: 7 Jun 2007, 08:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adiya |
![]()
|
Vandute si conductele.
Au mai ramas difuzoarele cu suporti si capace la 40 lei si un buton cu impuls 50 lei |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Da-mi id-ul tau pe PM pentru ca ma intereseaza butonul cu impuls.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
adiya |
![]()
|
Hai sus cu botonul magic.
@andrei_2006 Sa inteleg ca nu te mai intereseaza? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
cookie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
Butonul e original? ?ma intereseaya pe mine
|
--------------------
dacia
LOGAN
2005 AMBITION
- B CC LLL
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Suporții de față se pot pune pe spate?
Dacă da mă interesează. This post has been edited by lulu_tanase: 14 Jun 2007, 07:18 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
adiya |
![]()
|
Nu cred. Suportii de pe fata au o inclinatie specifica, (difuzorul nu se afla in plan paralel cu tabla usii). Pe spate cred ca sunt diferiti. Oricum suportii de spate au si niste ''aripioare'' care sustin mocheta.
Hai sus cu boxe si buton |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adiya |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:11 |