reclama & noua fabia, in realitate
![]() ![]() ![]() |
reclama & noua fabia, in realitate
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.128 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si unde-i realitatea?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.128 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
daca n-ai vazut-o e clar ! Mie personal aia veche mi se pare mai OK !
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
E un fel de copil conceput prin impreunarea a doua Skoda Roomster cu defecte genetice. Si cand ma gandesc ca Roomster din start e un defect genetic......
axabrt, ziceai ca e de woman 100%. Nu stiu cum privesti lucrurile, dar eu nu mi-as bate joc in halul asta de femeia mea. As bate-o daca e nevoie ca sa ii placa Loganu', da' n-as urca-o in asa ceva, adica in noua Skoda Fabia. Nu credeam ca defectele genetice perpetuate de la nivel de concept pe hartie la produsul final Roomster se va intinde si la alte modele Skoda....Era mai bine pentru Skoda daca lasa Roomsteru sa fie el asa singuru ciudat din ograda. This post has been edited by driverx: 31 May 2007, 14:44 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Esti foarte tare. Si mie mi-a lasat EXACT aceeasi impresie Pacat ! Oricum politica de preturi de la Skoda m-a dat pe spate !!! Cer cam multi bani, e drept ca sunt rupti din Volkswagen insa nici chiar asa. Au gresit si ei cu fabia la fel cum au gresit cu Golful V la design. Aia e ! bine ca avem de unde alege ! This post has been edited by axabrt: 31 May 2007, 14:44 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie chiar imi place noua Fabia, ca si Roomster-ul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Nu stiu ce e asa "HORIPILANT". Gusturile nu se discuta... Dar ca sa dau cu batul... Un Logan gri, o Fabia gri, pozele cam din acelasi unghi
![]() Acum sa vad reactii! 579.jpg ( Size: 95.75k ) Number of downloads: 427 3300_1024_5.jpg ( Size: 118.29k ) Number of downloads: 225 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(2dor @ 31 May 2007, 15:55) Daca scotea Reno-ul (sub sigla Dacia) un roomster , ziceati...pfoai..."ce hidoseie", "Dacia nu se dezminte", "Design facut pe o masa plianta in curtea unui centru de dezmembrari Reno pentru a avea sursa de inspiratie pentru refolosirea unor repede de pe diverse modele Reno". Da' daca scrie Skoda pe el, aproape ca e trendy sa ai asa ceva, esti mai altfel, esti mai non-conformist, mai...bla bla....Geeeeeeeeeeeeeeeeezz QUOTE(preghicialex @ 31 May 2007, 16:00) Pfoooai....pana si copiii aia urati din spate is mai faini decat conserva spre care fug. This post has been edited by driverx: 31 May 2007, 15:03 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vomitiv
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Parerea ta.
Nu am nici una din hidoseniile astea, nici Logan si nici Fabia, dar daca as avea de ales dintre ele... oare ce as alege? Sa zicem ca mi plac formele mai rotunjite... |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Omorati dracu' vulpea aia, ca iar mananca strugurii!!!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
axabrt |
![]()
|
Purgativ .... si asa zici ca e taiata la flex !!!
Hai ca fug la baeee!! PS: Bre Ligheanu are suprafata vitrata mai mare... Arata a masina, chiar daca o masina de conceptie mai veche Fata la logan chiar e misto. This post has been edited by axabrt: 31 May 2007, 15:15 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
Macar Logan e cat de cat consistent in idee. La asta...bot foarte rotund, dupa aia linii fooooarte drepte sus, stalpul spate este eeeexxaaggeerraatt de gros pe langa stalpul A si B. De faceau stalpul A in culoarea masinii si nu negru...poate mai salva situatia.... Deci pe bune ma, am glumit io cu defectele genetice, dar oricum m-as uita la masina asta, rezultatul tot defect genetic imi iese.....
This post has been edited by driverx: 31 May 2007, 15:49 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.721 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai, mie imi plac masinile mai... patratoase. De aia nu-mi place Patrolul de dupa 2000, ci ala de prin '95-96. Sa nu mai vorbim de Murano. Cat despre noua Fabia,
![]() Cea veche era mai eleganta. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce demonstram aici? cum ati ajuns iar sa comparati x masina cu Loganul? se pare ca unii fac tot posibilul sa se autoconvinga ca au facut o alegere buna chiar daca si-au luat altceva intre timp
![]() Nu va obliga nimeni sa cumparati nimic ![]() @driverx: cred ca un "e urata, nu-mi place" era suficient, fara alte caracterizari pompoase, si mentiunea ca Loganul e mai cu mot. This post has been edited by argon: 31 May 2007, 18:18 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Daca as gasi un ofertant bun, as da oricand Loganul + diferenta de bani (daca i-as avea
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(preghicialex @ 31 May 2007, 16:00) Acum sa vad reactii! 579.jpg ( Size: 95.75k ) Number of downloads: 427 3300_1024_5.jpg ( Size: 118.29k ) Number of downloads: 225 Logan clar...dar gusturile nu se discuta, vb cuiva care incearca sa se/ne convinga ca Loganu` e cea mai naspa masina |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Unghiul si culoarea sunt nereusite, am vazut-o si eu in realitate, si e acceptabila.
Attached thumbnail(s) 2007_skoda_fabia_2_1.jpg ( Size: 35.4k ) Number of downloads: 137 z25_skoda_fabia.jpg ( Size: 27.17k ) Number of downloads: 133 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mie mi se pare ca arata foarte bine
![]() Oricum, are o prezenta "love it or hate it", iti place sau nu. Cea veche mi se pare f.f.f. plictisitoare |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e nasoala, dar nici nu ma asteptam la altceva, unii cand le merge bine turbeaza...cred ca cei de la skoda au turbat acum un an sau doi
tot asa s-au manifestat intr-o vreme (in care bmw-ului nu-i mergea tocmai rau) si designerii de la bmw insa intre timp au fost anihilati pe acelasi trend se inscriu din cate am observat si cei de la renault care prin noua laguna vor sa-si arunce la cos diplomele de designeri in concluzie e un iz de schimbare general si poate benefic...insa eu unul sunt mai conservator This post has been edited by daciafan: 31 May 2007, 19:19 |
--------------------
/
/
/
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Se pare insa ca unii uita ca aceasta masina a fost facuta pentru tineri.La fel ca si 107 si C1 , care au un design mai "jucaus".Ce pot sa zic? Pentru mine masina este nepotrivita , insa pentru un pusti de 20 de ani este foarte atragatoare.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
argon |
![]()
|
eu zic sa nu o bagi in aceasi oala cu C1, 107, etc, ca-i masina de familisti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Fabia mi se pare prea mica pentru o masina de familisti.Eu prin masina de familie inteleg Dacia MCV , Daewoo Tacuma, Ford FOcus S-Max , C4 Picasso .
Fabie pare mai mult masina de tineret , un fel de Golf mai ieftin? |
--------------------
None
None
N/A
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa fim seriosi, in realitate nu e chiar atat de urata!
si in nici un caz mai urata decat ligheanul.. desi subscriu la ce zice driverx, roomster este in sine un defect genetic care se inmulteste scapat de sub control! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Mie i-mi aduce a mini cooper umflat (in general) iar bagheta cromata din fata in special!
|
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Urata sau nu, trebuiau sa o schimbe pana la urma pe cea veche si, din pacate, doar atata i-a dus imaginatia in momentul asta. Pana la urma si hidosenia aia de Multipla s-a vandut cat de cat asa ca si pentru asta cred ca o sa se gaseasca destui cumparatori...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, banii primeaza (inca) in decizia de cumparare. Totusi, Skoda e vazuta destul de bine pe la noi.
Personal, nu ma da pe spate. Din anumite unghiuri, am impresia ca plafonul da sa decoleze. Multipla... s-o lasam in pace saraca, e destul de urata (generos vorbind) incat sa n-o mai pocim si noi . This post has been edited by ATM: 31 May 2007, 23:19 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu spun ca Loganul e mai frumos si decat Mercedes-ul C. Ba cred ca cei de la Mercedes s-au inspirat din Logan. Ce tare masina nationala avem.
![]() This post has been edited by 2dor: 1 Jun 2007, 07:40 Attached thumbnail(s) 3300_1024_5.jpg ( Size: 118.41k ) Number of downloads: 19 18_2008_mercedes_c_class.jpg ( Size: 129.7k ) Number of downloads: 55 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 13:29 |