Trebuie sa merg pana in Ucraina, Mai e necesara viza turistica ?
![]() ![]() ![]() |
Trebuie sa merg pana in Ucraina, Mai e necesara viza turistica ?
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Din moment ce Ucraina nu e parte integranta a Uniunii Europene, in mod sigur iti trebuie viza.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.politiadefrontiera.ro/ - Conditii de calatorie/Regimul calatoriilor cetatenilor romani in strainatate
Sau, mai pe scurt: iti trebuie viza. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Asta stiu si eu, insa ce ma intereseaza pe mine este pretul taxei de viza, a mai facut cineva un drum in Ucraina, poate stie ?
D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
Intra aici si te lamuresti http://www.ucraina.ro/vize.htm.
E cam ciudat, pentru ca se spune clar ca cetatenii UE nu mai au nevoie de viza. La fel, in tabel o sa vezi taxele, dar eu n-am reusit sa-mi dau seama in ce moneda sunt. Poate n-am fost eu atent. Sa ne zici si noua care e situatia reala. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:00 |