[VIDEO] Taierea unei coli de geam
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Taierea unei coli de geam
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
stergeti
video no longer available |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
cum ?
nu va place ? |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
cand m-am uitat prima oara iutub zicea video no longer available
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
AlinREHAU |
![]()
|
Abia era bagat
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
o tampenie
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Alin, tu si Vlad lucrati la REHAU?
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
interesant...
ma indoiesc insa ca toate mini atelierele au o masinarie de acest fel |
--------------------
/
/
/
|
|
R19/16v |
![]()
|
marius, fu greu?
![]() |
--------------------
DS
5H
|
AlinREHAU |
![]()
|
Nu , nu lucram la Rehau
![]() |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
![]() Cand am vazut nick-ul unuia din ei prima data am tras o injuratura de mai mare frumusetea. Am avut niste probleme cu profilele astea, nu grave dar destul de suparatoare. This post has been edited by maryus_83: 4 Jun 2007, 22:55 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE ma indoiesc insa ca toate mini atelierele au o masinarie de acest fel Mda ... dai o caruta de bani pe ceva care s-ar putea face si in tara ... vreo doi-trei ingineri, un tip cu bani care sa investeasca ... tot mai multa lume vrea sa-si puna termopane ... |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
tot mai multa lume vrea termopane dar peste vreo 10 ani sau chiar mai putin se vor convinge ca sunt varza
eu m-am convins deja This post has been edited by daciafan: 4 Jun 2007, 22:57 |
--------------------
/
/
/
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Indiferent, masinaria e mai productiva decat un geamgiu cu experienta
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Am posibilitatea de a prezenta intreg procesul tehnologic de la coala de geam pana la fereastra gata de montare , Lucerz acolo indirect (le fac niste modificari la instalatii ) . Patonul firmei a investit sume fabuloase in aparatura de ultima ora pt firma lui .
Pai la masina asta dai dimensiunile finale si ea calculeaza singura cea mai buna configuratie a taierii pt pierderi minime . This post has been edited by AlinREHAU: 4 Jun 2007, 23:02 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Da' parca intre straturile de geam din care e facut 'termopanul' e si un gaz..masinuta asta daca taie nu se pierde gazul ala? Sau doar taie geamul si dupa aia se trece la montajul efectiv al 'termopanului' cu gaz..izolare pe muchii..? De fapt, fiind vandut in Ro, se mai foloseste si gaz rar (parca argon, nu moderatorul) sau...gazul e ptr tarile cu apa calda?
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(daciafan @ 4 Jun 2007, 22:31) Eu am vazut cum se "fac" geamurile la o simpla geamgerie, se tai 2 foi de sticla, se sterg bine cu solutie de geamuri, se baga intre ele o rama, apoi se da cu un mastic negru pe margine. Rama intra putin in interior, spatiul ramas liber se umple cu masticul ala negru. Mare grija de unde cumparati. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Arata intr-un filmulet si float-linerele, semiremorcile alea care aduc sticla. Sunt foarte interesante....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlinREHAU @ 5 Jun 2007, 00:00) Pai la masina asta dai dimensiunile finale si ea calculeaza singura cea mai buna configuratie a taierii pt pierderi minime . ![]() QUOTE(ramm @ 5 Jun 2007, 09:49) Da' parca intre straturile de geam din care e facut 'termopanul' e si un gaz..masinuta asta daca taie nu se pierde gazul ala? Sau doar taie geamul si dupa aia se trece la montajul efectiv al 'termopanului' cu gaz..izolare pe muchii..? De fapt, fiind vandut in Ro, se mai foloseste si gaz rar (parca argon, nu moderatorul) sau...gazul e ptr tarile cu apa calda? Tu chiar credeai ca se pot taia 2 geamuri distantate cam la un centimetru? ![]() Dar poate le-ai dat o idee fabricantilor, sa faca dracului o masinarie care sa taie, sa puna distantiere intre geamuri si sa le si izoleze in acelasi timp ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
AlinREHAU: Ceva mai complicat ...
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:05 |