nici Ferrari nici Lamborghini ii GRANDE PUNTO
![]() ![]() ![]() |
nici Ferrari nici Lamborghini ii GRANDE PUNTO
Daciistul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
F bine, o 'vedeta' cu capul pe umeri
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu as fi de parere a asa zisele "vedete" din romania sa isi cumpere Trabanturi, ca prea bate spre manelari cu fitele lor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-o dracu' de treaba, eu daca as fi jucat intr-o serie de filme atat de penale si as fi avut un rol atat de gay, garantat mi-as fi luat Ferrari sau macar Logan MCV, sa-mi mai creasca un pic nivelul la testosteron. Parol!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
pana la 18 ani, tot printii ii administreasza finantele.
![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu sincer nu suport filmele Harry Potter dar afirmatia de mai sus e penibila. Nu ti-ar fi placut tie la 11 ani sa joci intr-o serie de filme in valoare de sute de milioane de dolari. Tu cu capul pe umeri ai fi spus "NU ! Aceste filme sunt gay !"
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herske |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 2 November 06 ![]() |
evident ca nici eu nu m-as fi bagat la astfel de chestii homo. Baiatul ala putea sa aleaga o masinuta de aici: Top 10 masini gay
QUOTE 1) Best Car for the Gay Professional 2006 BMW 5 Series Sedan I was a skeptic when BMW unveiled a new style direction for arguably the best midsize sedan on the planet. However, as with all things forward-thinking, once a look and feel has been perfected, it's time to push the envelope again. This car embodies the essence of today's gay man. Nici o masina renault nu e in topul de mai sus. ![]() This post has been edited by herske: 5 Jun 2007, 23:23 |
--------------------
matiz
matiz
2003
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 5 Jun 2007, 21:32) Da-o dracu' de treaba, eu daca as fi jucat intr-o serie de filme atat de penale si as fi avut un rol atat de gay, garantat mi-as fi luat Ferrari sau macar Logan MCV, sa-mi mai creasca un pic nivelul la testosteron. Parol! Ferrari e de fetite, Lamborghini e de baieti ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu-i plac si-i plac italienele
![]() n-ati inteles?? din punto face ferrari peste cateva zile...doare el e magicianu ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ferrari e de fetite, nu ? Daciile din semnatura ta in schimb sunt de barbati adevarati, nu-i asa ?
![]() This post has been edited by A l e x: 6 Jun 2007, 02:12 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc sa pun link-ul cu cele 10 masini gay pe forumul BMW
![]() ![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:02 |