Jocuri on-line, sunteti pasionati???
![]() ![]() ![]() |
Jocuri on-line, sunteti pasionati???
tonicelli |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu joc table pe vreo doua site-uri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
gata m-am intors
![]() Am mai descoperit acum un joc frumos pe www.conquiztador.ro numai ca sunt si multe intrebari de ... ![]() PS Dar totusi e frumos ![]() This post has been edited by tonicelli: 6 Jun 2007, 21:28 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
acest topic, sper sa nu fie considerat reclama
![]() www.miniclip.com -> jocuri de servici.... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-am mai intrat pe 2-10 de cind era ursu' biciclist. De citeva zile joc pe triburile.ro, ca nu mai pot tine volanu' la nfs.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Eu de vreo 2 saptamani imi unplu timpul cu Gladiatus. Mi se pare destul de interesant, mai ales ca jucam in gasca toti colegii de la job
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
QUOTE(Sony @ 6 Jun 2007, 19:16) nu ne spui si noua adresele? ![]() de jucat online am bagat acu ceva timp crims (thecrims.com) fain jocu, numai ca pe la inceput noi romanii ne chinuiam sa jucam corect iar polonezii cu cheat-uri ne ardeau pe final. asta pana au invatat si romanii sa fure si dupa aia a mers brici ![]() This post has been edited by Ichebau: 7 Jun 2007, 00:15 |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
gygy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 13 May 07 From: Iasi ;) ![]() |
Eu joc prizee. www.prizee.com . Poti castiga o gramada de premii dar trebuie sa joci in fiecare zi aprox 15 min
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
1.3 12v
- IS-xx-xxx
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu joc Astro Empires http://beta.astroempires.com. Super joc de pierdut timpul la scarbici.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Thecrims joc si eu (si colegii de la munca).. exista cheaturi? zi si mie... userul meu e: jjbecali
![]() This post has been edited by skija: 7 Jun 2007, 08:40 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty - pe ce continent esti sa te ajut
![]() Incercati si Dragon Fable ... |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
End of US multiplayer online
... si cel mai tare sit de jocuri comentate Casual Gameplay This post has been edited by aditab: 7 Jun 2007, 10:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
doizece.ro; am jucat ceva vreme poker (am nick-ul acolo asemănător) și ceva rentz.
Da' din diverse cauze obiective m-am lăsat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
QUOTE(skija @ 7 Jun 2007, 08:39) nu erau cheat-uri, ci doar unele bug-uri ale jocului care se puteau exploata si pe care noi le-am descoperit mai tarziu ca polonezii, polonezi care au facut jocul si l-au dezvoltat pe parcurs. eu nu mai joc de vreo 2 ani deci nu mai sunt la curent cu manevrele ![]() This post has been edited by Ichebau: 7 Jun 2007, 15:05 |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
travian, com4
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Montsergame in romana, Montsergame in engleza, si chiar daca nu jucati, un click pe oricare din cele 2 linkuri ma ajuta pe mine in joc. Dar parca am mai avut un topic de genul asta, nu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate imi mai fac timp sa mai intru pe serverele Quake 3 Arena "team freezerail".
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
joc mai boring si fara sens ca monstersgame n-am vazut. Si vad ca la unii prinde si ii tine captivati muuult timp. Da' mult timp....stiu si eu pe unu.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
doizece. ro si Gladiatus !!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
cam de 1 an joc hattrick, www.hattrick.org
|
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
jucati careva call of duty 2?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
nu joc decat 2 jocuri online... NFS si Toca.... pacat ca din punct de vedere al timpului nu mai pot face asta decat maxim 2 ore la cateva zile... dar cu berea langa G25... berea este ceva necesar..
![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
carbon acum. am original de la nfsug2, de cand a fost nevoie de licenta originala pt online
|
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
dariusz |
![]()
|
aha! speram ca nu ai jocul original , ca sa aflu ce truc trebuie facut ca sa il joc online
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
tonicelli |
![]()
|
Si pe aici nimeni ???
http://www.kurnik.org/intl/ro/ Ca ma mai bag si eu la cate un yams ![]() PS propo la site-urile care le-ati spus ne puteti spune cam despre ce e vorba ??? ex - Gladiatus ![]() Si inca ceva suuuuper http://www.psihoteste.ro/ ![]() ![]() This post has been edited by tonicelli: 8 Jun 2007, 19:32 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:36 |