DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> mod de remediere rupere balamale usa cutie acte, un mic tutorial

luciank
post 6 Jun 2007, 22:16
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Avand in vedere ca pretul unei usi pentru cutia acte este destul de mare (aprox. 95 RON blink.gif , dupa cum am vazut in topicul cu preturi) incerc sa propun un mod simpu de rezolvare a problemei ruperii celor doua urechi de plastic care tin usa. Incercarile de a lipi cu superglue, poxipol sau alti adezivi nu au dat rezultate.
Materiale necesare:
- 2 benzi metalice (de preferinta din aluminiu pentru o prelucrare mai usoara) de dimensiuni aprox.: 10 cm. lungime si 1 cm. latime Banda_metalica_1.JPG ( Size: 27.58k ) Number of downloads: 204

- 2 suruburi scurte cu piulitele aferente
Pentru a inlocui cele 2 piese de plastic ale usii care de obicei se rup Piesa_care_se_rupe.JPG ( Size: 22.04k ) Number of downloads: 195
folosim benzile metalice pe care le pliem in doua si le prindem de usa cu un surub. Dar ajunge cu vorbaria, sper ca explicatiile din fisierul atasat si din imagini vor vorbi de la sine.
Attached File  remediere_usa_cutie_acte.doc ( 28k ) Number of downloads: 33

1.JPG ( Size: 36.9k ) Number of downloads: 240
IMGA0834.JPG ( Size: 23.84k ) Number of downloads: 235
IMGA0831.JPG ( Size: 32.79k ) Number of downloads: 249
cu_garnitura.JPG ( Size: 21.79k ) Number of downloads: 118
Final_deschis.JPG ( Size: 19.71k ) Number of downloads: 123
Final_inchis.JPG ( Size: 18.52k ) Number of downloads: 116

- pentru mascarea "lucrarii" am lipit pe interorul usii mocheta folosind banda dublu adeziva si urmeaza sa folosesc un strop de vopsea neagra pentru suruburi
- pentru evitarea "troncanelilor" am lipit cateva bucati de cauciuc folosit la izolarea usilor si ferestrelor

This post has been edited by luciank: 6 Jun 2007, 22:23

--------------------
Renault Megane 1 Hatchback 1999 1.6 16V RXE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 17:07
Forum Renault