DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cu Loganu'(1.4 benzina) pe munti cu rampe mari, merge ori ba

kriiss888
post 7 Jun 2007, 17:11
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Am dat o tura acum 3 sapt prin Europa...prima tura ca sofer...cu Loganul din dotare. Sunt multumit cum s-a comportat masina pe sosea , pe autostrazi ...dar pe munte....cam jale...merge greu ..urcam intr-a doua cu 4000-4500 de ture(2 pers in masina cu ceva bagaj ) . Problema este ca , acum, nu am urcat pasuri mari -Arlbergpass-1800m si cateva prin Elvetia tot pana pe la altitudinea asta- dar la vara vreau sa dau o tura cu tinte precise niste trasee panoramice din Alpi -Grossglocknerstrasee, pasuri inalte din Elvetia-Grimsel,Susten, Bernina, Simplon si cateva prin Italia.

O rezista Loganul asta de 1.4 la o succesiune continua de urcusuri(cobarasuri) pana spre 2500m cu pante de 10-13% sau ba ? Sincer , nu prea mi-a placut cum urca...vorba unui prieten parca si berlina e mai sprintena la deal...intr-adevar sunt rampe inclinate prin Alpi ...pe unde am urcat eu a 'tinut' a doua (dar spre 4500 ture); ma gandesc ca pe rampele mari va trebui sa urc si cu a intaia..o rezista motorul , ori 'fierbe', ori ii sar pistoanele ?

Ati fost careva cu Logan benzina sau cu o masina echivalenta pe acolo sau prin alte locuri cu rampe mari ? Cum a mers ? Ma sfatuiti sa ma duc sau nu (masina are 6 luni si 13500 km) ? Ceva sfaturi (turatii optime, etc) ?

Sa nu-mi spuneti 'ce am urcat eu cu BMW-ul meu'...ma intereseaza cum se comporta Loganul (benzina 1,4 sau 1,6).

Later edit : se pare ca am postat gresit. rog un admin sa il stearga. o sa-l deschid la diverse-Logan

This post has been edited by kriiss888: 7 Jun 2007, 17:15

--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 7 Jun 2007, 17:30
Post #2

Mesaj semiautomat

Group: Members

incet da' merge, oricum s-a mai discutat.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 00:27
Forum Renault