Pot conduce daca am permisul la politie?
![]() ![]() ![]() |
Pot conduce daca am permisul la politie?
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Adica el nu poate sa-si ridice permisul pe 21?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
exact, el pana la sfarsitul lunii este in bucuresti si nu poate ajunge sa il ridice.
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Cat este amenda daca nu ai actele la tine?
Cam asta se intampla in cel mai bun caz.. Cele bune! |
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
lucian_v |
![]()
|
la asta ma asteptam si nu e o problema....dar in cel mai RAU caz?
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
poate ar fi bine sa sune la politie si sa intrebe.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Incepanad cu data de 21, el ARE permisul in regula, ori ca e acasa, ori ca e la Politie, nu vor fi probleme serioase, poate doar o mica amenda, oricum sunt sanse mici de control.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(prody @ 12 Jun 2007, 18:40) Incepanad cu data de 21, el ARE permisul in regula, ori ca e acasa, ori ca e la Politie, nu vor fi probleme serioase, poate doar o mica amenda, oricum sunt sanse mici de control. Săvârșirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenții atrage, pe lângă sancțiunea amenzii, și aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează: a) 2 puncte de penalizare pentru săvârșirea următoarelor fapte: ................... 9. refuzul înmânării actului de identitate, permisului de conducere, certificatului de înmatriculare sau de înregistrare, al celorlalte documente prevăzute de lege, la cererea polițistului rutier, precum și refuzul de a permite verificarea vehiculului, atunci când există indicii temeinice cu privire la săvârșirea unor contravenții pentru care se dispune confiscarea unor bunuri ori infracțiuni. |
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
apparte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 20 December 06 From: Bucuresti.RO ![]() |
da,asa stiam si eu ca daca te prind fara permis iti dau 2 puncte de penalizare si amenda era ceva in genu 350.000 lei vechi dar slabe sanse sa fii verificat,cel putin in ultimii 2 ani nu cred sa fi avut parte de asemenea controale...
asa am patit si eu,cand mi s-a furat permisul de conducere(cu tot cu portofel ![]() numai bine! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
decembrie 2006 1.5 DCI
- B56YPD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:17 |