[VAND]cauciucuri 15' sh, uzate dar mai merg
![]() ![]() ![]() |
[VAND]cauciucuri 15' sh, uzate dar mai merg
bandrei |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 20 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
2006
|
|||
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Michelinurile, le mai ai ?
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
poze, poze!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
bandrei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 20 May 07 From: Bucuresti ![]() |
scuze sunt si michelinurile, inca nu am apucat sa le dau jos de pa jante, poze cu montana momentan; nu pot atsa poze aici imi tt da erori asa ca las un link catre alta pagina
http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=16...ghlight=montana This post has been edited by bandrei: 6 Jul 2007, 08:09 |
--------------------
Opel
Astra
2006
|
|
bandrei |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra
2006
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
eu chiar vreau michlenurile alea, ghinion ca-s din bv. n-ai deloc drum prin bv?
|
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
bandrei |
![]()
|
am avut in Busteni in wikend, cine stie acum cand oi mai avea
![]() This post has been edited by bandrei: 18 Jul 2007, 12:03 |
--------------------
Opel
Astra
2006
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
pai numa acum mi-a traznit si mie ca ar fi bine sa imi pun alte gumite... ca doua sunt cam duse. si caut ceva sa ma scot pana la iarna, atunci iau altele si tot asa.
cu curierul, depinde, mi-au zis unii niste preturi de mi-a stat ceasu'. pana una alta da-mi un mail cu pozele la liviu_tzsh@yahoo.com si poate gasim o varianta de transport, un pretenar ceva sau un bus d-ala care face traseul buc-bv |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
bandrei |
![]()
|
revin in wikend cu poze
|
--------------------
Opel
Astra
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |