Triburile, joaca cineva ?
![]() ![]() ![]() |
Triburile, joaca cineva ?
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asta se cheama monolog
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Hai ma nu fii rau
![]() Si asa mor de ciuda ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
aveai mai multe conturi si ai luat ban
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
nu ... eram atacati si a trebuit sa intram intr-un trib mai mare
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu joc. Sunt in tribul MAGIC
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
NWO rulz
![]() ![]() |
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Moama...numai dusmani pacilea....ia desconspirati-va
![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
CircLords
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Si eu joc triburile,in ambele lumi.E frumos,dar cred ca e o utopie la nivelul actual sa se incerce crearea tribuilui Dacia pe World1,nu ar fi decat o petrda,mult zgomot ptr. nimic.In World2 mai merge.Acolo e abia la inceput totul.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
deci care din ce trib face parte....sau sub ce nick joaca....ca sa stiu pe cine atac si pe cine nu:))
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
gxg86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 April 07 ![]() |
GeorgeTown in tribul Geto-dacii
|
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS Plus
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-s Dipiridamol Eugleniu, satul Patirlagele, tribul DM
This post has been edited by Marty: 27 Jun 2007, 19:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
pe mine nu ma apara nimeni? sunt sat wolfin trib wolfin
cel care m*-a atacat este lidermaximo sunt la nivelurile 5-6 la constructii si 50 de osteni bravi. daca aveti nevoie de ei ii trimit in lupta ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
Travian joaca careva?
se deschide maine server speed pe travian.ro se misca totul mai rpd de 3 ori pe mine ma gasiti pe server 1 momentan cu id-ul malosh |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am schimbat si eu tribul, am trecut in Geto-Dacii.
5 Jul 2007, 19:14: QUOTE(wolfin @ 5 Jul 2007, 16:40) pe mine nu ma apara nimeni? sunt sat wolfin trib wolfin cel care m*-a atacat este lidermaximo sunt la nivelurile 5-6 la constructii si 50 de osteni bravi. daca aveti nevoie de ei ii trimit in lupta ![]() Ma, am incercat sa-ti trimit vreo 20 de catapulte si 20 de unitati de artilerie grea, da' esti la 59 de ore distanta. Sorry! This post has been edited by Marty: 5 Jul 2007, 18:14 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Ant |
![]()
|
lol 50 de osteni ....
turqalien , CL, sat popleaca sau popleaca de vale, continent K46 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
dacia_guy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 07 ![]() |
eu joc travian si e super tare nici nu se compara cu triburile ...
|
--------------------
Dacia
1410 si Logan
1.5 dCi
- BC 01 EGN Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
si eu cu travianu.
cam slabut 1200 populatie bre ![]() maine s3.speed.ro bagati tare !! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
pe ce sever jucati travian?bagati aici id-urile de pe S3 speed
eu o sa fiu malosh in SV |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pe toate posibile.
de maine pe s3.speed asta studentzache am sa fiu ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la travian cine poate ajuta cu niste soldatei pe un amarat cu populatie de 213 pe care il ataca toata lumea
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
wolfin |
![]()
|
help in Triburile.
sunt deja la al 4-lea atac. nu cred ca o mai duc. lidermaximo este agresorul ![]() ![]() help sat wolfin |
--------------------
pegas
3120
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ai doar 116 pct ... n-ai construit nimic
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
serban ce nume ai in travian ?
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
wolfin |
![]()
|
ba da, sunt intre 6-7 la nivelurile de constructie.
acum am intrat intr-un alt trib. baietii sunt ok This post has been edited by wolfin: 10 Jul 2007, 14:33 |
--------------------
pegas
3120
|
|
B30KDT |
![]()
|
da serban,baga id-ul si serveru pe care esti
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Metalistu - server 3 (58, -139)
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:36 |