Warn
![]() ![]() ![]() |
Warn
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Stii foarte bine ca aceste probleme se discuta direct cu moderatorul care ti-a crescut nivelul, nu in public, pe forum! Nu esti de ieri pe forum ca spui ca nu stiai...!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu as vrea pe public, nu doar cu respectivul moderator.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Cum adica sa reproduca ce ai scris tu? Ai uitat ce ai scris sau cum?
Sau vrei sa vezi daca are tinere de minte?! Iar motivul ti l-a spus: off-topic. Ce vrei, sa-ti transmita comentariul literar la postul tau? Daca vrei sa discuti ceva cu un user ii transimiti un PM si nu deschizi un nou topic. Mi se pare mie sau tu vrei sa ai cat mai multe posturi?! Cred ca ar fi bine daca ai mai citi regulamentul, in scpecial puncte 1. c), 2.h) si n), 6. h) si i). |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Laurentziu83
O fi la moda prin lumea mirifica a manelistilor sa arate la public cum rezolva ei dusmanu', dar totusi tot de rahat e faza. .....Step up. This post has been edited by driverx: 16 Jun 2007, 13:55 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Daca ar deschide fiecare un topic la fiecare warn s-ar duce dreaq forumul asa ca da PM ca de aia este functia .Eu in locul lui Hellcat nu as raspunde aici.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
de asta eu nu mai zic nimic.
chiar imi place cand se trezeste cate-un moderator de asta sau ce-o fi si incepe sa imparta atentionari & stuff ! oare s-a terminat gayfest? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De ce? Ți-e ciudă c-ai scăpat manifestarea?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@dil: voiam sa se vada exact ce am spus.
Un user a postat o intrebare aiurea, ceva gen "ati obtinut consum de 10.2% mergand cu viteza de 153 km/h cu benzina 98 de la MOL?" Asa ca am cerut ceva detalii, neintelegand despre ce este vorba. Asta era post-ul meu. Acum a disparut, si am cerut reproducerea lui, pentru a nu fi acuzat ca spun prostii. Nu ma numesc Maximus de pe softpedia ca sa alerg dupa post-uri, pe reno am avut perioade in care nici nu intram, mai conduc Clio foarte rar, nu ma mai intereseaza masina, nu ma deranjeaza sa nu se contorizeze post-urile mele, poate sa scrie ca am doar 5 post-uri la profil. @driverx: chiar nu era nevoie sa ne arati lipsa de toleranta asupra gusturilor fiecaruia si nici ca nu intelegi ce vreau sa arat de fapt. N-aveam nevoie sa rezolv in public dusmanu' ![]() @l@u: warn am 30%, am avut warn-uri in trecut si voi mai avea si in viitor. Nu ma intereseaza nivelul la warn, nu am intrebat de celelalte warn-uri pe care le mai am, dupa cum nu ma intereseaza nici daca voi mai primi inca unul pentru topicul deschis aici. Cata vreme am dreptul de a citi si de a posta, sanatate ! Ma interesa doar motivul pentru care a fost acordat acest warn, eu incercam sa lamuresc anumite aspecte, sa cer ceva detalii, datele imi erau insuficiente. Respectivul topic nu era doar pentru postat consumuri, ci si cum s-a ajuns la acestea. O zi buna in continuare. This post has been edited by Laurentziu83: 16 Jun 2007, 16:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Fara numar
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io am 60%. Ha ha. Mi-am facut dusmanu'
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
Ai uitat de ochelari ptr. avatar
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 08:50 |