Pleoape Logan, Unde gasesc in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Pleoape Logan, Unde gasesc in Bucuresti
aleXpeed |
![]()
|
||
![]() |||Distrigaz Motorsport Group: Members Posts: 36 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti taun'. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 & 2008/Laureate & Prestige
- B 55 CUP/B 20 PGD.
|
|||
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat mai costa. In targ in Vitan gasesti berechet. Ultima oara am vazut ca aveau inclusiv varianta nichelata.
|
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
aleXpeed |
![]()
|
![]() |||Distrigaz Motorsport Group: Members Posts: 36 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti taun'. ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 & 2008/Laureate & Prestige
- B 55 CUP/B 20 PGD.
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
in primul rand trebuia sa dai un search inainte de postare. In al doilea ti-am atasat linkul pe care trebuia sa-l rasfoiesti inainte.Vei avea multe de invatzat: http://www.daciaclub.ro/Pleoape-Logan-t36630.html
Acum chiar se poate inchide topicu ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
pleoape sunt la autovit cate vrei eu am luat cu 10ron buc pentru mai multi prieteni
sunt negre sau argintii |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se inchide.
Recomand folosirea functiei search inainte de a deschide un topic. Va asigur ca nu dauneaza sanatatii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 01:18 |