Boxe fata, Cum montez difuzoare de 13
![]() ![]() ![]() |
Boxe fata, Cum montez difuzoare de 13
Archangelvld |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 16 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2002
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Plasticul trebuie decupat putin ca sa intre difurile de 13. Nu f mult. Daca nu te descurci du-te la un service care monteaza boxe. Nu te costa mult.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Archangelvld |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 16 June 07 ![]() |
Iar suruburile de la difuri le prind de acelasi plastic?
|
--------------------
Dacia
Supernova
Clima 2002
|
|
evo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 July 06 ![]() |
Eu am montate difuzoare pe 17 pe fata si pot sa zic ca au intrat la limita!Intra exact in spatiul acela.Numai ca prinderea capacelor a fost putin mai dificila pt ca nu se putea roti manivela de la geamuri.Am facut o mica improvizatie...dar arata f bine.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
- b xx XXX
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Daca arata asa bine poti pune si niste poze?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Initial am prins difuzoarele folosind clemele acelea cu care le-am cumparat, apoi am confectionat doua inele din textolit pentru o prindere mai rigida de fata de usa. Pentru acest tip de difuzoare (DLS B5A) a fost nevoie sa tai putin din tabla usii pentru ca altfel nu incapeau (SRN Europa).
IMGA0778.JPG ( Size: 46.33k ) Number of downloads: 401 IMGA0788.JPG ( Size: 47.64k ) Number of downloads: 396 IMGA0800.JPG ( Size: 38.04k ) Number of downloads: 465 IMGA0821.JPG ( Size: 36.25k ) Number of downloads: 531 |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
nu-ti zbirniie ca dreacu fata de usa?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
luciank |
![]()
|
Nu zbarnaie chiar ca "dreacu" , am ceva "greierasi" pe care n-am reusit sa-i "omor" pe la mecanismul care face legatura intre manerul de deschidere din exterior si zavorul usii, daca pot sa-l numesc asa. Oricum, am aplicat folie Aluband pe fata de usa si pe tabla usii, ajuta si asta.
IMGA0618.JPG ( Size: 45.67k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Luciane tot ai facut suporti. Prinde dif-ul prin intermediul suportilor de tabla usii, eventual cu ceva garnituri de cauciuc astfel incât sa ajunga imediat sub fata de usa si nu numai atât dar vezi si sa nu fie perfect vertical ci dif-ul sa bata "un pic in sus". Iar clemele le folosesti sa prinzi doar masca dif-ului de masca usii.
Atentie! Trebuie alte suruburi pt masca dif-ului ff scurte. |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
luciank |
![]()
|
Paulica, multumesc pentru sfaturi. O sa incerc varianta propusa de tine la usa din stanga, deocamdata am facut operatiunile de mai sus doar la cea din dreapta. Pentru reglajul mai fin al pozitiei difuzorului ma gandesc la un sistem de prindere cu suruburi ceva mai lungi si piulite. Mi-e frica totusi sa nu incurce macaraua geamului.
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:00 |