bujii
![]() ![]() ![]() |
bujii
fullhouse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In tot forumul chiar n-ai gasit nimic???
Uite ce face un preten pentru tine... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=473161 Si asta e doar o picatura ![]() PS. Vezi ca n-are nici o legatura titlul cu ce vrei tu. Numai bine!!! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
mersi de link, recunosc ca imi era lene sa dau search
![]() |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
tot in legatura cu bujiile o intrebare.Vreau sa-mi pun pe masina bujii cu 4 electrozi.Ce ziceti sunt bune pe motoarele de dacia sau sau dau banii degeaba??.Gasesc in comert bujii din astea dar cu filet scurt sa mearga la Dacie ca din ce am vazut eu pe la magazine toate erau cu filet lung.Si o marca daca se poate sa nu iau teapa.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
@MECCA: Gasesti niste Bosch-uri care merg la Dacie pe la ~60 de lei. Daca merita, unii zic ca nu, posesorii zic ca da. Eu am niste Brisk-uri si nu ma pot vaita de ele.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
Tu ai Brisk eu am momentan Sinterom si nici eu nu ma pot vaita de ele, dar am zis ca poate este o oarecare imbunatatire a aprinderii.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Sep 2007, 20:58) @MECCA: Gasesti niste Bosch-uri care merg la Dacie pe la ~60 de lei. Daca merita, unii zic ca nu, posesorii zic ca da. Eu am niste Brisk-uri si nu ma pot vaita de ele. am luat eu cu 36 ron setul, pentru injectie cu electrod in U. Merg super la carburatie, de fapt e totuna doar ca au rezistenta interna, cu 4 electrozi sunt teapa. Topicul asta se inchide ca este topic special de bujii. http://www.daciaclub.ro/bujie-Dacia-1300-p...t5591-s330.html |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:11 |