Dementi pe soselele din Iasi, un microbuz a spulberat doua tinere insarcinate
![]() ![]() ![]() |
Dementi pe soselele din Iasi, un microbuz a spulberat doua tinere insarcinate
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Atatea vieti distruse...
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Nici pedeapsa pe viata nu e suficienta. Cum se spunea si mai sus pacat de vietile alea....
29 Jun 2007, 18:20: Bei o bere bei doua dar sa ai 1.20 nici nu mai stii cum te cheama This post has been edited by altec_lansing: 29 Jun 2007, 18:20 |
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pt cei ca ala se merita introducereaa pedepsei cu spanzuratoarea.
This post has been edited by Cornel001: 29 Jun 2007, 20:31 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Nebuni pe toate drumurile, codul rutier trbuie sa tina seama de iei si sa le interzica accesul la volan. Se vede la tv nu este zi lasata de la dumnezeu sa nu fie morti pe sosea, din pietoni, insotitori si soferi, vad ca mai nou si motociclisti.
sa auzim de bine si multa prudenta in trafic |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Aici este vorba de mentalitatea exclusiv românească : Lasă bă că merge!
Până nu scăpăm de rahaturile astea de concepții nu o să facem mare lucru. Nu are rost să detaliem pt că sunt mulți care suferă destul. Dumnezeu să-i odihnească! |
--------------------
.
.
.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu imi vine sa cred ce se intampla pe la noi....
Se pare ca a decedat si a doua femeie. Deci toti patru. Of, mi-a stricat ziua idiotul ala ! Insa altora le-a stricat vietile. Eu l-as tortura si as turna alcool pe ranile lui. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
... si prin Galati merg asita ca idiotii. Legal street racing. Si tinand cont ca o parte din masini sunt ale politistilor, ghici cine va fi amendat de incalcarea regulilor. Bing! Nimeni.
mai rau, astia merita sa li se taie mainile si piciorele si aruncati pe strada. Din cand in cand sa i se administreze o doza cu "nutrienti" ca sa nu moara. Efectiv sa zaca pe jos ca niste pietre, ca sa aiba timp sa reflecteze asupra greselilor comise. |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
De ce naiba beau astia si se urca la volan n-am putut sa inteleg...mare pacat de vietile pierdute...Dumnezeu să-i odihnească!
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai atunci cand iti iei permisul ar trebuie sa treci obligatori si pe la psihiatru, sa te caute bine la cap si apoi sa-ti dea drumul pe sosea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:52 |