Usi laterale dreapta
![]() ![]() ![]() |
Usi laterale dreapta
cosmin321 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate , 2005
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pot intrebat cum ai reusit
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin321 |
![]()
|
pai cum sa spun , era o masina in fatza si una in spate , eu am crezut ca am loc sa ma bag intre ele si cand am facut manevra am turtit amndoua usile din partea dreapta si aripa dreapta-spate , e foarte nasol turtia si vreau sa aflu cat ma-r costa sa le repar sau in cel mai rau caz sa le schimb .
This post has been edited by cosmin321: 1 Jul 2007, 15:32 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate , 2005
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
O avarie in parcare nu cred ca poate duce la schimbarea usilor, o sa ti le indrepte, daca te duci la un service mai slab o sa iesi mai ieftin, dar si lucrarea s-ar putea sa fie cam nasoala, la un service Dacia o sa te rezolve mai profesional dar vreo 8 milioane va costa numai vopsitul...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sa inteleg ca nu ai casco
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin321 |
![]()
|
Nop nu am casco
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate , 2005
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Altu'......doamne doamne.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cosmin321 |
![]()
|
Oricum sper sa nu ma coste mai mult de 1000 de euro
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate , 2005
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Daca dispui de 1000e mergi intr-un service serios sa nu iti infloreasca vopseaua dupa 6 luni ...banuiesc ca esti incepator...si vorba lui driverx:fa-ti casco !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
radus |
![]()
|
![]() -Membru cu atributii....- Group: Members Posts: 102 Joined: 16 August 05 From: Jidvei ![]() |
Acum un an, aripa fata, portiera fata, portiera spate,(busite de unu si reparate pe casco+ bagheta usa fata, maner deschidere schimbate), vopsitul inclus, in service autorizat dacia, a fost 1.900 RON.
Pot sa pun scan dupa factura. This post has been edited by radus: 1 Jul 2007, 23:32 |
--------------------
dacia
logan
Laureat,2005
- AB xx RMS
|
|
cosmin321 |
![]()
|
daca ar costa in jur de 2000 ron nu ar fi mult si cum o sa ies cu ea din service o sa fac casco
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate , 2005
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
In alea 2000Ron sunt sincluse si reparatiile ptr saracul pe care l-ai bucurat?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
cosmin321 |
![]()
|
saracul pe care la-m bucurat nu are nimic la masina , nici vopseaua mea nu e pe masina lui , cand am parcat am luat coltu din stanga fatza a masini lui , el nu a avut nimic , am fost la politie si nu a avut nicio pretentie , dar eu tot am luat o amenda de 156 ron de la politie
This post has been edited by cosmin321: 2 Jul 2007, 07:48 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate , 2005
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu am avut ambele portiere de pe stanga lovite, fara aripa sau altceva + ambele oglinzi retrovizoare. Factura de la service: 36 milioane , din care portiera fata 9 milioane, portiera spate 10 milioane. Oglinzile cate 3 mil. jumate fiecare. Restul vopsea si manopera.A..si au mai costat si ornamentele de plastic de pe usi ceva....sunt piese separate
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
electronistul |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu am luat mai demult (pe când nu știam că ai volan în fața ta ca să-l învârți
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5 dCi - conduc ca o băbuță -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:04 |