DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> acident dublu

quick
post 1 Jul 2007, 22:16
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: bistrita

am avut un acident cineva a intrat in spatele masini mele, nu sunt daune mari doar spoileru zgariat lampa ceata sparta si ce ma doare pe mine este ca mi sa indoit in porbagaj tabla de la impact. Masina este o dsn si acuma intrebarea mea cel ce ma lovit a mai avut un acident cu 30 minute inainte unde a fost politia si acesta ia dat asigurarea acelui om (copie dupa asigurare sa fiu mai exact) si acuma intrebarea mea este daca masina mio face pe asigurarea lui sau trebuie sa imi plateasca daunele. Cel ce ma acidentat este unchiul meu si doar atat vreau sa stiu daca se poate prin asigurarea lui dupa ce a mai avut un acident in aceiasi zi. (eu nu am casco) .

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 1 Jul 2007, 22:35
Post #2

aroist

From: Bucuresti

pai .... unchiul mai merege o data la politie cu tine .... relateaza cazul .... plateste amenda .... isi insuseste punctele si-ti da asigurarea (copie). asta doar daca prima masina avariata nu valora cam cat e limita maxima la RCA

oricum ... din cate stiu eu daca sunteti rude .... aia de la asigurari o sa se cam agite dar din pacate nu in directia rezolvari dosarului ciu ... invers

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
quick
post 1 Jul 2007, 22:46
Post #3

Membru autentic

From: bistrita

nu cred ca au de unde sa stie ca suntem rude pt ca nu ne cheama la fel si pe cealalta masina tot in spate a lovito si nu trebuie decat vopsit spoileru probabil pentru ca este zgariat. Ce sa faci daca omu nu are frane bune.

Mersi foarte mult.

This post has been edited by quick: 1 Jul 2007, 22:47

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
Tudor
post 2 Jul 2007, 19:00
Post #4

Moderator

Daca totul s-a inatmplat exact cum spui tu si urmele de lovire de pe masina ta pica corect cu masina lui opti obtine despagubirea, dar mai mult ca sigur inspectorul iti va cere sa vada si masina unchiului... atentie la neatentie!

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
sqryn
post 3 Jul 2007, 09:21
Post #5

Clio rulezzz

From: München

Mare figura si unchiul asta al tau, sa ne anunti cand mai iese cu masina sa stim sa stam acasa biggrin.gif. Legal nu exista nici un motiv pentru care sa te impiedice sa o faci pe RCA-ul lui, poti doar intr-adevar sa ai probleme din cauza faptului ca ti-e ruda. Se pot gandi ca este incercare de fraudare.

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
andrei_2006
post 3 Jul 2007, 10:38
Post #6

Loganist

Pai daca nu ii cheama la fel de unde sa stie ca sunt rude?

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
Tudor
post 3 Jul 2007, 11:50
Post #7

Moderator

Nu faptul ca sunt rude atrage atentia, nici faptul ca o masina a fost implicata in 2 daune consecutive, ci faptul ca cele 2 daune consecutive s-au produs in mod similar si au afectat aceeasi zona a autoturismului vinovat (statistic sansa sa se intample asa ceva este infima, de aici si banuielile). Logica tentativei de frauda, la care s-ar gandi orice inspector (nu spus ca asta s-a intamplat, spun doar cum ar gandi un inspector): unchiul a avut un accident pe bune, nepotul a avut masina lovita in parcare (a dat cu spatele, nu a vazut un obstacol si poc!), nepotul profita de ocazie si unchiul rateaza o franare si intra in spatele masinii nepotului; fara accidentul initial (pe bune) unchiul ar fi refuzat aranjamentul, dar cu masina deja busita, ce mai conteaza, de ce nu si-ar fi ajutat si nepotul daca putea sa o faca. Repet: nu spun ca asa s-a intamplat si ca oamenii vor sa fraudeze, e foarte probabil ca sunt oameni corecti si pur si simplu s-a intamplat fatalitatea.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
tarzy
post 3 Jul 2007, 12:11
Post #8

aroist

pai da .... ca unghiul ala o avea puncte de imprastiat de aiurea

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
lucian_v
post 12 Jul 2007, 21:48
Post #9

Membru autentic

QUOTE(quick @ 1 Jul 2007, 22:46)
nu cred ca au de unde sa stie ca suntem rude pt ca nu ne cheama la fel si pe cealalta masina tot in spate a lovito si nu trebuie decat vopsit spoileru probabil pentru ca este zgariat. Ce sa faci daca omu nu are frane bune.
Mersi foarte mult.
*

Sa aiba bun simt si respect fata de ceilalti participanti la trafic si sa nu mai circule cu masina aia pana o repara wink.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 14:57
Forum Renault