Logan - cutie automata, cand oare o sa apara?
![]() ![]() ![]() |
Logan - cutie automata, cand oare o sa apara?
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sanse 0 ,pret imens
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Tehnic se poate pune.
Practic nu cred ca o vor face, intrucat ar costa mult si nu cred ca ar fi clienti destui. O cutie automata buna costa mult, una ieftina e proasta sau de conceptie veche, gen Cielo cu 3 trepte, o cutie manuala pilotata electro-hidraulic e iarasi scumpa, deci pofta in cui. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
da mai - dar cat de scumpa e masina asta daca la aveo in nici 11 000 ai premium cu AT?
pana si cielo a avut asa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru piata romaneasca, Logan cu, cutie automata va aparea NICIODATA
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Va mai trece multa apa pe Dunare pana sa avem si noi Logan cu cutie automata...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
bravo baietii ! numai raspunsuri la obiect . mai bine va abtineti decat sa vorbiti asa de dragul vorbei.
ce fel de cutie automata e pe aveo la pretul masinii 11000e ? |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Una sh cred
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
topicul asta mi se pare ca nu-si are rostul...sincer.pe cand logan cu cutie automata?!...mai stii?poate pana la Craciun apare si aia.sau chiar,niciodata.
ideea e ca nu tre sa ramana pe veci o masina "cheap",ieftina.odata-si-odata tre sa bage ceva mai "luxos"-evident,nu la pret de Ambiance.cine vrea i-si cumpara.cine nu...nici Volkswagen n-a ramas masina poporului pana la sfarsitul lumii....si asta stim foarte bine cu totii.s-a ajuns sa platesti,exagerat vorbind,50% din pretul masini pe emblema VW. SAU...Dacia ar cam trebui sa scoata un model superior,unde sa-si aiba locul cutia automata.nu de alta,dar sper si ma rog la Dumnezeu sa nu patim iarasi cu Logan ca si cu Dacia 1300,respectiv sa se fabrice un singur model 500 de ani de-acu-ncolo.cu tot atatea variante. |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Loganul e o masina ieftina, cu solutii ieftine si cu nimic in plus.
Pentru cine vrea solutii mai scumpe, si confort mai bun, Renault vinde ... masini Renault. Sau Nissan. Loganul are alt target. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Alt topic gen "Frigider in torpedou", da sa fie IEFTIN...cum bine spune klaus "Loganul e o masina ieftina, cu solutii ieftine si cu nimic in plus."
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
Nu vreti la 7000 euro sa va puna si cutie automata si piele si xenon ?Cine vrea neaparat cutie automata poate sa isi cumpere aveo pentru ca loganul nu cred ca va fi dotat cu asa ceva.Poate daca ar ridica pretul pe la 15000 de euro
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
de ce ? eu stiu ca pentru femei e buna cutia automata ca e greu de mestecat
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păcat că lumea încă gândește așa...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dupa mine o cutie automata mi se mare ciudata , apoi un consum un pic mai mare in plus chestia cu schimbarea vitezei trebuie accelerata puna la un anumit prag pentru a schimba , o cutie semiautomata , poate ceva de la o masina de bani multi ar merge
asta e parerea mea personala |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Noutatile sunt la stiri http://www.daciaclub.ro/Salt-la-ultima-pag...28729-s270.html
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 24 Sep 2009, 12:12) dupa mine o cutie automata mi se mare ciudata , apoi un consum un pic mai mare in plus chestia cu schimbarea vitezei trebuie accelerata puna la un anumit prag pentru a schimba , o cutie semiautomata , poate ceva de la o masina de bani multi ar merge asta e parerea mea personala În oraș, unde consumul de carburant e mare, și unde coloanele de mașini sunt din ce în ce mai mari, și preponderent staționare, consumul acela în plus e infim. În schimb confortul în condus e mult mult mai mare. Da, sunt mai mișto cutiile semi-automate, dar din experiența proprie, sunt foarte puțin utilizate în modul manual. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
o sa apara si pe logan cutie automata. In cartea de la masina (2009) am instructiuni de folosire pentru cutie automata.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am o retinere ca o sa apara, parca un oficial dacia spunea ca in Romania nu ar avea cerere, afara e alta poveste.Evident si pretul masinii ar creste.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Evident ca ar creste considerabil pretul masinii si cu siguranta omul nu ar mai da atatia bani pentru masina .
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
flor-yan69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 21 February 07 From: MIOVENI ![]() |
Si daca v-as dezvalui ca am condus asa ceva? Si daca v-as spune ca se cam implineste un an de cand Dacia produce asa ceva? CV se numeste DPO si functioneaza corect si raspunde cererilor voastre intru-totul(sau total).
22 Dec 2009, 20:18: Am uitat sa mentionez : sigla de pe Loganele cu pricina e un romb arhicunoscut si se comercializeaza exclusiv afara. This post has been edited by flor-yan69: 22 Dec 2009, 21:18 |
--------------------
RENAULT
MEGANE GRANDTOUR
2016 1.6dci GTLine
- AG-69-XFX
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ceva detalii, cate trepte? Pare un fel de tiptronic.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acest lucru este cunoscut de multă vreme... Aici e vorba însă de ce se comercializează în România... unde se pare că nu s-ar vinde, pentru că românul nu se simte bine decât dacă mestecă în mămăligă...
|
--------------------
-
-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu neaparat. Sotia are un vw lupo de 1l, la mana a doua, cu tiptronic. Este o placere sa o conduci, mai ales in Bucuresti. Si daca nu-ti place cum/cand schimba ea poti sa intervii tu.
Eu zic ca ar prinde si la noi. This post has been edited by vi_escu: 22 Dec 2009, 21:28 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si nici nu cred ca in urmatorii ani se va schimba aceasta mentalitate...bine problema este ca multi nici nu au condus asa ceva si zic ca tot cu manuala simt ei ca conduc.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(flor-yan69 @ 22 Dec 2009, 21:16) CV se numeste DPO si functioneaza corect si raspunde cererilor voastre intru-totul(sau total). TA2005 ... pana baga la noi macar acceleratie cu clapeta motorizata pe benzinar ...This post has been edited by IRONICK: 22 Dec 2009, 21:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
TA2005 e calculatorul cutiei facut de siemens. Daca incepe sa se vanda in Romania, un coleg de-al meu cred ca se reprofileaza si deschide service de cutii automate. Nu prea sunt multi mecanici care sa stie ce e in distribuitorul hidraulic, daramite in angrenaje sau in frane.
Cutia are 4 trepte. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 |