Cum se schimba nuca de la schimbator?, Nu stiu cum se schimba
![]() ![]() ![]() |
Cum se schimba nuca de la schimbator?, Nu stiu cum se schimba
JhonnyPTM |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford scorpio si
Dacia Logan/
2007/Preferance
- B-65-GFS
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
What about using the search function?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
What about closing this topic?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am crezut ca am vazut totul ... omul asta este asa de disperat ca pana si pe chat a intrebat ...
Wednesday, 04 July 2007 JhonnyPTM :: sal all JhonnyPTM :: auziti JhonnyPTM :: care stie cum se schimba JhonnyPTM :: nuca de la schimbator de la logan? JhonnyPTM :: pls vis-a-vis :: cu autogenu' vis-a-vis :: incalzesti levierul pana cade nuca Noroc cu vis-a-vis ca i-a dat solutia cea mai buna. This post has been edited by IRONICK: 5 Jul 2007, 10:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Parca il vad pe la stiri ca i-a luat foc masina...sau pe la bursa ca o vinde pe bucati...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Al 4-lea topic...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
As pune si eu nuca de....cocos.
![]() ![]() "Care stie sa imi raspunda pls" |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:16 |