Oglinzi electrice, Probleme comenzi
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi electrice, Probleme comenzi
bogidan21 |
![]() ![]()
|
||
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate rogi pe cel de le-a rezolvat sa te rezolve cum trebuie ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=78810 ) - asta daca ai facut ce ai zis acolo...
Ca ma indoiesc ca respectivul user la care faci mentiune nu se pricepe, si nici ca nu ar fi un baiat salon. Ba din contra. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
As avea nevoie daca stie cineva culorile firelor de pe oglinzi si ce face fiecare culoare...intr-adevar baiatul despre care vorbesti klaus stie ce face...cred eu...sper ca sunt un caz nefericit in care s-a grabit si nu a fost un pic atent...chestia care a ramas oricum este ca ele nu merg cum trebuie...daca ma poate ajuta cineva cu acele culori...stiu ca verde si negru sunt pt dezaburire dar celelalte nu mai stiu...stie cinav cum pot desface oglinda fara sa o crap poate asa o sa imi dau seama de fire.
Am uitat,mufele de la oglinzi nu mai sunt deoarece nu am avut cablu gata facut.si nu imi pot da seama de pozitia pinilor din acele scheme This post has been edited by bogidan21: 7 Jul 2007, 19:32 |
--------------------
Dacia
Logan
- BXXRXI Bleah
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
uite o poza a mufei originale, vezi si culorile aici si cu schemele pe care ti le-am dat in alt topic o descurci.
nu schimba plusul cu munisul in buton ca nu e de acolo, ai pus invers comenzile orizontale. bafta! |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
bogidan21 |
![]() ![]()
|
![]() 8 Jul 2007, 08:46: Va multumesc pentru raspunsuri se poate inchide ![]() This post has been edited by bogidan21: 8 Jul 2007, 07:46 |
--------------------
Dacia
Logan
- BXXRXI Bleah
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:46 |