Problema circuit alimentare?, Dupa curatare injectoare
![]() ![]() ![]() |
Problema circuit alimentare?, Dupa curatare injectoare
becalli |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- xxxxx
|
|||
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Pai daca nu ai factura.... nu stiu cum te poti certa cu ei. Du-te si pune-i sa mai verifice si daca tot asa face cheama protectia consumatorilor, dar daca nu ai factura nu stiu ce poti rezolva.....
Poate nu se mai amorseaza pompa, cum ai scris si tu, sa nu fie supapa. Sa verifice aia de la service si aia |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
becalli |
![]()
|
M-am lecuit dupa episodul asta. O sa fac lucrurile serioase numai cu factura.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- xxxxx
|
|
valipopa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 May 05 ![]() |
Esti convins ca nu ti-a schimbat injectoarele sau rampa cu totul? nu te-ai uitat ce face si unde se duce cu ele??
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- B-48-MCP
|
|
becalli |
![]()
|
Cred ca ai dreptate si mi-au schimbat injectoarele sau chiar rampa cu totul
Intrebarea e: pot rezolva problema tehnica ? sau trebuiesc alte injectoare - ca am ajuns sa apas acceleratia cand dau la cheie |
--------------------
Dacia
SuperNova
- xxxxx
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Intreb si eu asa ... nu poate sa fie motorasul pas cu pas ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
florin.c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestia cu amorsatul pompei am patit-o cand un mecanic "destept" mi-a pus o pompa care nu avea sau era stricata supapa din pompa. Uneori trebuia sa dau si de zece ori la cheie ca sa amorsez pompa. Problema mea s-a rezolvat punand pompa mea la loc (cu scandal bineinteles, ca nu vroia ahnimalul sa recunoasca ca m-a prostit) si curatarea conductelor care erau infundate de la rugina din rezervor. Problema originala era oprirea in mers, mar ales la caldura mare. Asa ca am inlocuit rezervorul, care era mancat si s-a curatat tot traseul de alimentare.
Nu cred ca ai aceeasi problema, desi daca amorsezi de mai multe ori, benzina nu ramane pe conducte si in rampa de injectoare, dar sa dai 1 mil si jumatate pentru curatat injectoare este imens cu factura, daramite la negru. Pai, scuza-ma, in Vitan injectorul costa 80 RON, mai aveai putin si le cumparai de noi. Nu vorbim cat ar costa la magazinele Dacia, ca aia sunt snapani. Iar de curatat se curata atat de simplu: iti trebuie o mufa ca sa nu stai cu fire, pui solutie, alimentezi injectorul intermitent si pui presiune de la o vulcanizare sau un compresor de vopsit in timp ce te joci cu alimentarea. Credeti-ma ca nu se decalibreaza nimic si oricum ahnimalele din service de multe ori asta fac si iau 800.000. Dar 1 milion jumate fara factura? Cred ca unii au bani de aruncat in service aiurea. Parerea mea este sa te duci peste ei in service, ca nu se poate sa se intample asa, chiar daca nu ai luat chitanta. Si data viitoare vedeti cat iau altii, ca de aia sunt mai multe service-uri, sa avem de unde alege, in functie de tratament si preturi. Mai nasol este cand peste tot se comporta la fel: maimutze. Legat de motorasul ps cu pas, ala are treaba doar la ralanti si anume atunci cand turatia la ralanti si numai atunci scade mult sub limita, uneori oprindu-se motorul din cauza turatiei prea mici. This post has been edited by florin.c: 22 Jul 2007, 12:55 |
--------------------
Dacia
Supernova Clima Intotdeauna este ceva de reparat......doar un alt motiv pentru a-ti cumpara o scula noua
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:47 |