Reglaj Carburator Nova, cu sonda, cu garantie
![]() ![]() ![]() |
Reglaj Carburator Nova, cu sonda, cu garantie
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Attached thumbnail(s) Reglaj_Carburator.jpg ( Size: 12.26k ) Number of downloads: 1216 |
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
criss_slc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat te-a costat toata operatia si mai ales in ce a constat reglarea?
|
--------------------
Dacia/Opel
Logan 1,5 dCi Laureate/Astra G
2007/2002
|
|
RIon |
![]()
|
asta am uitat - 350klei, au pus o sonda la esapament, masurata de un aparat VLC Autogas - operatiunea se numeste scanare motor, cam impropriu dar nu ma deranjeaza:) pana au aparut toate datele care sa concorde cu consumul micsorat pe care l-am cerut, au reglat carburatorul, avansul, in ordine inversa (cu stroboscopul) si compresia. A durat vreo 40 de minuta, ca se tot reseta aparatul - de aceea am scris mai sus sa va asigurati ca sonda e curata si filtrele suflate. Reglajul propriu-zis - 5 min.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
stere |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
unde, unde s-au intamplat toate astea, ca vreau si eu? Observ ca esti din cluj, da mai multe detalii, ca sunt dispus sa fac un drum de cj pentru asta. Am fost aici la dacia service, pt 200 de mii mi-a reglat un nene distanta la platini si aprinderea "ochiometric", asta o faceam si eu...
|
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|
RIon |
![]()
|
Stere, daca vii in CJ, ne intalnim si te duc eu acolo, nici o problema. Daca tot vii, am ceva de adus din MS:)
Ce detalii mai ai nevoie? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
stere |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|
RIon |
![]()
|
Sambata nu lucreaza, in timpul saptamanii de la 9 la 6. Daca vii, dau un telefon si te programez. Let me know. Ar fi misto cand vii sa faci consumul, si la intoarcere la fel, sa vezi eficienta. Tu ai monocorp daca bine imi aduc aminte....k.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
stere |
![]()
|
dublu corp e...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
RIon |
![]()
|
orice se poate regla:)
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]()
|
buuuuuuun...asa cum ziceam, om trai si om vedea!
Fac plinul la 100 - 15l !!! Am crezut ca fac stop cardiac! Am mers la un mecanic batran, mi-a scos furtunul din T-ul retur din carburator (cel care vine din carter), ca iarna nu e nevoie, si mi-a dat 3!!!ture mai inapoi surubul de reglaj amestec!!! Mers la atelierul prim, cu garantia in mana - astia s-au scuzat ca nu prea regleaza Dacii, si cu Mondiru in mana - unde scria : CO - 2.5 - am reglat mai jos de 2.5, si inca trage bine CO2- cred ca vreo 7 HC - 420 - asta nu trebuie sa treaca de 500 relanti 800 Urmeaza sa fac iar plinul, mai am ceva emotii... This post has been edited by RIon: 20 Oct 2004, 20:07 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]()
|
Am mai facut plinul, a iesit 11 in oras, a fost ok...
Afara am consumat la 107, 8.5l, dar am si mers destul cu peste 110... Am pus furtunasul inapoi, am considerat ca vaporii aia de benzina mai ajuta la consum, asa mi se pare. Deocamdata ok. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:59 |