Probleme cu demarajaul si mersul la turatii mici, La turatii mici se intrerupe alimentarea
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu demarajaul si mersul la turatii mici, La turatii mici se intrerupe alimentarea
kojakk1984 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru manual și schema electrică, caută-mă la pe yahoo messenger la ID: xxx
Există Nove cu bord SN din fabrică, nu cred că a fost schimbat de fostul proprietar... Mi se pare normal să schimbi filtrul... This post has been edited by argon: 17 Feb 2008, 10:09 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Daca nu se rezolva dupa ce schimbi filtrul... e de mers la carbotest. Au un carburator f pretentios. Asta e cel mai mare dezavantaj.
|
--------------------
|
|
Mircea977 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 May 07 ![]() |
Problema ta este si de la filtrul de benzina dar poate fi si de la platina nu iti arde benzina cum trebuie si merge intrerupt. Si problema cu cutia, mie mi s-a spart si abia am gasit.Si am avut mare noroc.
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
- b-33-wpn
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg cum ai spart cutia
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
cris2dum |
![]()
|
![]() Bayerische Motoren Werke AG Group: Members Posts: 68 Joined: 17 July 06 From: Constanta, U.E. ![]() |
Ptr mine e simplu : fa carbotestul , e si ieftin si ai si garantie , iar daca nu da rezultate cred ca ai problema pe electric !
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
E39
523iA
- CT**CMY Ex. Dacia Nova GTi (2000) , ex. Renault Laguna 2200d cmc (1994) , ex.BMW E36, ex.VW Golf 1,6, e39 523iA
|
|
kojakk1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 July 07 ![]() |
pai unde se pot regla carburatoarele? si in ce masura poate umbla un mecanic normal la carburator, adica unul care nu a mai lucrat cu dinastea duble? ca sa il curat sau sa-i suflu jiglerele de vreo gunoaie, cam ce ar trebuii sa fac fratilor ca ma dispera masinutza asta!!!!
|
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:04 |