DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am cumparat masina SH cu Casco, Problema catalizator, parbriz ciobit

naighba
post 9 Jul 2007, 18:37
Post #1

Benzinar din mosi stramosi

Group: Members
From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr)

Am cumparat masina de la un prieten (Solenza Clima 2004). El are Casco pe ea la BCR Asigurari. Problema este ca am parbrizul ciobit in vreo 4 puncte de la griblura si cand am fost la service am vazut scutul lovit si catalizatorul atins. Intrebarea mea este cum pot face sa inlocuiesc parbriz+catalizator pe CASCO. Precizez ca este facut acum 2 ani si nu s-a folosit niciodata de el. Va rog sa ma lamuriti ce acte trebuie si care este procedura pentru acordare.

Multumesc anticipat

PS. Inca nu am facut acte de vanzare cumparare special pentru aceasta problema

--------------------
Renault Laguna 3 GT 2.0T 4Control 2008
Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege
Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial
Solenza 1.4 MPI - Clima
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Smiley
post 13 Jul 2007, 06:53
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

daca polita casco e inca valida, prietenul tau trebuie sa te ajute sa rezolvi problemele masinii. se duce(sa te duci si tu cu el) la politie si obtine autorizatie de raparare, apoi la asigurator pentru constatare si in final, cu actele acumulate pana la pasul asta, la service.

pentur a evita intarzierile si incurcaturile, ar fi bine ca actele sa le faceti dupa ce se deschide dosarul de dauna la asigurator (eventual sa asteptati pana se si inchide).

daca vanzatorul iti este prieten, n-ar trebui sa aveti probleme in a repara masina pe casco, doar pentru asta a platit.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 11:48
Forum Renault