Reparatie Zgirieturi Clio, ca sa vedeti care-i diferenta fata dacie
![]() ![]() ![]() |
Reparatie Zgirieturi Clio, ca sa vedeti care-i diferenta fata dacie
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Simplu: geamurile turcesti si chederul frantuzesc! De obicei se intimpla faze d-astea, eu cautam un far de R 25 si la renault era 1,7 mil. nou si la o firma care aduce pe comanda era 6,5 mil....de' era Hella
22 de ore ? Dezmembrat usi, dat jos geam vechi, pus geam nou, slefuit usi, pregatit de vopsit, kit, sprit kit, vopsea, lac, izolat masina..... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi spune ca a platit banii astia. Spune-mi ca a avut CASCO !!!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Oct 2004, 15:59) Simplu: geamurile turcesti si chederul frantuzesc! De obicei se intimpla faze d-astea, eu cautam un far de R 25 si la renault era 1,7 mil. nou si la o firma care aduce pe comanda era 6,5 mil....de' era Hella 22 de ore ? Dezmembrat usi, dat jos geam vechi, pus geam nou, slefuit usi, pregatit de vopsit, kit, sprit kit, vopsea, lac, izolat masina..... Care usi! ![]() Dupa cum am spus NU are nimic la usi! Nu s-au atins de ele! s-a vopsit numai silpul si aripa spate ( este drept ca deocamdata nu se cunoaste nici ce ami mica urma) si inlocuit geamurile DA Are casco! This post has been edited by miki: 15 Oct 2004, 15:33 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Oct 2004, 14:59) 22 de ore ? Dezmembrat usi, dat jos geam vechi, pus geam nou, slefuit usi, pregatit de vopsit, kit, sprit kit, vopsea, lac, izolat masina..... mai degraba Dezmembrat usi, sprit , dat jos geam vechi, sprit , pus geam nou, sprit ,slefuit usi, sprit ,pregatit de vopsit, kit, sprit kit, vopsea, sprit ,lac, sprit ,izolat masina..... sprit = vin + un pic de borviz |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Pai daca a platit Casco, au scos nenisorii aia ceva bani, daca erau banii tai garantat te certai si scoteai mai ieftin...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
ce preturi Doamne....
in conditiile astea mai bine stau fara masina ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:39 |