Banc Post-ul Este Dat Peste Cap
![]() ![]() ![]() |
Banc Post-ul Este Dat Peste Cap
SGN_1310 |
![]()
|
||
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha ! Deci de asta m-am facut de cacao la carrefour dupa ce am stat jumatate de ora la coada (nu aveam cash). Sper sa se remedieze cat mai curand.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
GolfIII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 506 Joined: 5 April 04 ![]() |
QUOTE(SGN_1310 @ 16 Oct 2004, 04:07) Banc Postul s'a apucat sa schimbe software'ul bazat pe fox pro probabil.... parea foarte vechi shi a trecut la o chestie mai noua plina de bug'uri care s'a concretizat in blocaje repetate care au dat peste cap toata activiatea bancii. Eu unul abea in a patra zi de la prima incercare am reusit sa fac o plata, care in mod normal nu depasea un minut, astazi a insemna 20 de minute.....si nu glumesc. Practic daca ai card de alimentat, facturi de plata sau operatiuni bancare de efectuat esti obligat sa stai ore intregi la coada.... FlexCube (nu stiu daca asa se scrie) se numeste minunea. Am si eu "relatii" pe la banca si pot sa confirm ceea ce zici tu... |
--------------------
Volkswagen
Golf III
1995
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Traiasca comisionul dat la indianu care se ocupa de schimbarea sistemului informatic la Bancpost ... Bye the way programul asta ruleaza si la CITIBANK asa ca nu cred ca nu este bun, dar in Bancpost sint oameni care nu stiu sa dea drumu la calculator. Sint supradimensionati la personal si la tehnica sint jale. Au o gramada de sucursale si infrastructura logistica aproape zero. Stau bine la parcul auto in schimb
![]() Ceea ce fac ei sau cei care implementeaza solutia software este foarte naspa . Incearca sa faca un sistem centralizat cu o gramada de sucursale sa mearga fara sa stie daca sistemul mere intr-o singura locatie si fac modificarile on-line resetind sistemul la greu fara sa anunte pe nimeni. Cred ca o sa piarda cam 25% din clienti in perioada de implementare a sistemului. Sa speram ca o sa dureze mult implementarea ..... |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
In "Adevarul" de azi, 18.10.2004, a aparut un anunt prin care informeaza ca fac modificarea de soft si ca isi cer scuze pentru problemele ce pot aparea. Bine ca m-au avertizat!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:34 |