DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Banc Post-ul Este Dat Peste Cap

SGN_1310
post 16 Oct 2004, 02:07
Post #1

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Banc Postul s'a apucat sa schimbe software'ul bazat pe fox pro probabil.... parea foarte vechi shi a trecut la o chestie mai noua plina de bug'uri care s'a concretizat in blocaje repetate care au dat peste cap toata activiatea bancii. Eu unul abea in a patra zi de la prima incercare am reusit sa fac o plata, care in mod normal nu depasea un minut, astazi a insemna 20 de minute.....si nu glumesc.
Practic daca ai card de alimentat, facturi de plata sau operatiuni bancare de efectuat esti obligat sa stai ore intregi la coada....

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Al Cap0nE
post 16 Oct 2004, 02:36
Post #2

Lex talionis

Group: Members
From: Bucuresti

Aha ! Deci de asta m-am facut de cacao la carrefour dupa ce am stat jumatate de ora la coada (nu aveam cash). Sper sa se remedieze cat mai curand.

--------------------
Dacia 1310 84 - KPN
+
GolfIII
post 16 Oct 2004, 13:23
Post #3

Membru autentic

QUOTE(SGN_1310 @ 16 Oct 2004, 04:07)
Banc Postul s'a apucat sa schimbe software'ul bazat pe fox pro probabil.... parea foarte vechi shi a trecut la o chestie mai noua plina de bug'uri care s'a concretizat in blocaje repetate care au dat peste cap toata activiatea bancii. Eu unul abea in a patra zi de la prima incercare am reusit sa fac o plata, care in mod normal nu depasea un minut, astazi a insemna 20 de minute.....si nu glumesc. 
Practic daca ai card de alimentat, facturi de plata sau operatiuni bancare de efectuat esti obligat sa stai ore intregi la coada....
*

FlexCube (nu stiu daca asa se scrie) se numeste minunea. Am si eu "relatii" pe la banca si pot sa confirm ceea ce zici tu...

--------------------
Volkswagen Golf III 1995
+
geo76com
post 18 Oct 2004, 08:38
Post #4

Membru incepator

Traiasca comisionul dat la indianu care se ocupa de schimbarea sistemului informatic la Bancpost ... Bye the way programul asta ruleaza si la CITIBANK asa ca nu cred ca nu este bun, dar in Bancpost sint oameni care nu stiu sa dea drumu la calculator. Sint supradimensionati la personal si la tehnica sint jale. Au o gramada de sucursale si infrastructura logistica aproape zero. Stau bine la parcul auto in schimb rolleyes.gif .
Ceea ce fac ei sau cei care implementeaza solutia software este foarte naspa . Incearca sa faca un sistem centralizat cu o gramada de sucursale sa mearga fara sa stie daca sistemul mere intr-o singura locatie si fac modificarile on-line resetind sistemul la greu fara sa anunte pe nimeni. Cred ca o sa piarda cam 25% din clienti in perioada de implementare a sistemului.
Sa speram ca o sa dureze mult implementarea .....

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
Mache
post 18 Oct 2004, 08:48
Post #5

Chibiț autorizat

From: Bucuresti

In "Adevarul" de azi, 18.10.2004, a aparut un anunt prin care informeaza ca fac modificarea de soft si ca isi cer scuze pentru problemele ce pot aparea. Bine ca m-au avertizat!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 01:34
Forum Renault