Interviuri pentru proprietari Dacia
![]() ![]() ![]() |
Interviuri pentru proprietari Dacia
Gabriel_Ion |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Easy
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am trabant te intereseaza ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Chevrolet Aveo hatchback, daca te intereseaza.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
c-tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
face to face? e musai sa fim dintr-un oras anume?
![]() |
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|
Gabriel_Ion |
![]()
|
da, din bucuresti
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Easy
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca chestile astea se platesc.Cel putin eu am fost la 2 firme de gen si mi-au rasplatit generozitatea de a le acorda un "interviu"
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Gabriel_Ion |
![]()
|
Spune-ne si la ce firme ai fost ?
p.s. Atunci cand tu esti cel care face deplasarea in interesul firmei este normal sa primesti ceva. Este tipic romaneste sa incerci sa ciupesti ceva din orice, eu v-am cerut ajutorul nu am spus ca fac interviuri platite Caut destul de urgent pe cineva cu Solenza, oamenii cu care am intrat in legatura nu sunt primii proprietari, ori sunt mai vechi de 2003 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Easy
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
cauta-l pe nh1980ro e propietar de Solenza.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
... hmmm ...
This post has been edited by cristi.r: 15 Jul 2007, 12:41 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.580 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gabriele, vezi sa nu te afle sefu ca umbli dupa subiecti pe aici. Parca sondajele aveau si metoda anume de a gasi respondentii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Gabriel_Ion |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 15 Jul 2007, 13:48) Gabriele, vezi sa nu te afle sefu ca umbli dupa subiecti pe aici. Parca sondajele aveau si metoda anume de a gasi respondentii. mai tu merci pentru sfat dar te rog nu te ingrijora pentru mine pentru ca este un chestionar care se face oriunde si cu oricine atat timp cat indeplineste conditiile pe care le-am descris mai sus. Inca mai caut pentru solenza in rest am gasit |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Easy
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Gabriel_Ion: cat platesti?
Sau tu lucrezi moca la "Gfk Romania, cea mai mare companie de cercetare de piata de la noi" (reclama, domnilor, scoateti chitantierele!) care la randul ei lucreaza absolut dezinteresat pentru acel client? This post has been edited by vijelie: 15 Jul 2007, 22:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Hai ma nu fiti rai cu el chiar daca nu stie sa spuna va rog frumos.
1.Sondajele astea din cate imi aduc aminte de cand se faceau de alta firma la care am lucrat se fac pe marci adica 3 Cielo 7 Dacii 1Citroen ca sunt mai putine. 2.Nu toate sondajele sunt platite, de fapt majoritatea nu sunt platite. 3.Sfat pt operatoru de sondaje: nu stiu de ce iti bati capu pe forum pentru marcile astea clasice, fiindca le gasesti la orice colt de strada si e mai rapid sa convingi pe cineva de la blocu de langa decat sa umblii tot bucurestiul sa te intalnesti cu cineva. Parerea mea, de fost operator de sondaje. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 15 Jul 2007, 11:53) Decizia de a-mi lua Solenza a fost a mea. Din pacate e din 2003 si primul proprietar a fost chiar Dacia S.A. .. ![]() Si daca Dacia ar face o masina de dimensiunile Solnitzei, as fi interesat sa-mi cumpar. DAR mai inainte de asta as vrea sa gasesc un service DACIA unde sa nu fie nevoie sa am eu cunostintele de mecanica si sa stau cu ochii pe 'meserias' ca sa nu-mi strice ceva pe la masina. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nh1980ro, ia-ti un mercedes A-classe, ca e raspunsul la doleantele tale.
Sau un BMW seria 1. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Sau Kia C'eed, Opel Astra, Fiat Punto, Toyota Corolla, Audi A3, Mini Coopper (desi asta are portbagajul cam mic)....
![]() Ca si mine, esti un pic off-topic Klaus. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Gabriel_Ion |
![]()
|
de ce imi bat capul pe forum ? pana acum am fost pe forumurile hyundai, daewoo si chevrolet si am gasit destui oameni. Aici nu prea am noroc se pare.
Pt nh1980 merge si din anul 2003, nu-i problema pt tibi pana acum am gasit destui cu solenza, dar dupa cum am spus mai sus si n-ai citit nu sunt primii proprietari ai masinii sau masina nu este 2003 sau mai noua |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Easy
|
|
Gabriel_Ion |
![]()
|
Salut, a trecut ceva timp de cand am postat aici... s-a facut un inventar al chestionarelor realizate si mai avem nevoie de proprietari pentru urmatoarele marci:
Dacia Solenza Chevrolet Kalos, Aveo Peugeot Renault Megane, Clio Nissan Toyota Seat Conditiile sunt aceleasi (respondentul sa fie primul proprietar si sa nu lucreze in domeniile marketing, publicitate, cercetare de piata, industria auto, masina sa fie 2003 sau mai noua) 23 Jul 2007, 22:12: Inca o intrebare pentru cine cunoaste bine daciile: Exista dacie berlina fabricata in 2003 sau mai nou ? This post has been edited by Gabriel_Ion: 23 Jul 2007, 22:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Easy
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti cam nepregatit.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Gabriel_Ion
Uite ce am gasit eu cu o cautare pe gugle care a luat undeva sub 30 secunde.... http://en.wikipedia.org/wiki/Dacia_%28car%29 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-l mai, ca el stie sa faca sondaje, nu sa caute informatii. Da, da, stiu ca unora ar trebui sa li se para inrudite, dar nu sunt...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Gabriel_Ion |
![]()
|
V-a suparat asa de tare intrebarea ? Hai sa reformulez: Exista cineva pe acest forum care are o dacie berlina 2003 sau 2004 si sa fie PRIMUL PROPRIETAR al masinii ? Sau poate cunoasteti pe cineva care are ...
PS stiam ca s-au mai fabricat dar pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca s-au facut 400 de masini din care nu mai e niciuna prin bucuresti etc. Mutumesc pentru ajutorul vostru oricum ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Easy
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Gabriel_Ion @ 15 Jul 2007, 22:48) mai tu merci pentru sfat dar te rog nu te ingrijora pentru mine pentru ca este un chestionar care se face oriunde si cu oricine atat timp cat indeplineste conditiile pe care le-am descris mai sus. Inca mai caut pentru solenza in rest am gasit vezi ca aia de la relitatea tv au in parcul auto solenze diesel mai noi de 2003. vorbeste cu soferii de pe acolo. din moment ce tu cauti subiecti pe forum, desi normele metodologice din cate stiu eu nu permit asa ceva. ma gandesc ca poti sa chestionarele si ep oameni care lucreaza in mass-media. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:13 |