despre martor frana mana, sn campus
![]() ![]() ![]() |
despre martor frana mana, sn campus
alessandro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
25 X
P
L
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se aprinde dacă ai nivel scăzut al lichidului de frână / ambreiaj sau pompa de frâna în avarie... Nu știu dacă ai placuțe de frână cu martor...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
alessandro |
![]()
|
nivelurile sunt ok, franele merg f bine, nu stiu de ce sta aprins martorul ala.
|
--------------------
25 X
P
L
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
ai schimbat placutele cumva? Daca vrei incearca sa scoti senzorul ala si sa il resetezi. Senzorul e pe pompa si are o pozitie mai nasoala de lucru. Da un search. Resetarea se face prin apasarea tijei din el
15 Jul 2007, 20:28: L.E. am dat eu search pentru tine http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...resetare+martor This post has been edited by Iuliutz: 15 Jul 2007, 19:28 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
io l-am resetat dind de 2 ori cu el de beton.fara gluma.merge ca uns
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
nu mai invata lumea prostii. Poate se stica la cineva si te pomeneste la biserica..... Procedura normala este sa apesi pe tija aia nu sa dai cu el de pamant, Daca se indoaie tija aia de la izbitura crezi ca e bine...?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
si tu crezi ca sa miscat tija aia?nici vorba.poate daca o apasam cu un tanc.da nu am mintit cind am spus ca l-am izbit si acuma merge
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
alessandro |
![]()
|
l-am resetat...si e ok acuma, se aprinde numai cand trebuie.
citisem mai demult postul ala cu resetarea senzorului cu cheia de 22 dar mi-era frica sa-l scot , ma gandeam ca nu e de la el. multumesc frumos celor care au scris postul respectiv. |
--------------------
25 X
P
L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:13 |