Huruit, se aude in mers
![]() ![]() ![]() |
Huruit, se aude in mers
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
verifica evacuarea/teava esapament... sa nu atinga undeva sau poate chiar crapata undeva... (ma gandesc eu!)
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ai lovit cumva scutul? Poate iti atinge scutul de catalizator.
Sau e posibil sa ti se fi stricat una din tobe (i s-au desprins sitele). Sau poate s-a desprins vreun cauciuc din ala care tine esapamentul de caroserie. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca ma gandesc bine, am lovit putin scutul. Multumesc de idee, o sa verific sa nu loveasca de catalizator, de asemenea o sa verific si evacuarea, in weekend cand o sa o ridic pe elevator
Merci de idei. Daca mai are cineva vreo idee, e binevenit |
--------------------
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Verifica si distantele dintre esapament si protectiile de aluminiu pe dedesubt
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai explicat clar.
1. Daca iti huruie sunt rulmentii dusi (depinde si cati km ai parcursi) 2. Daca iti intra in rezonanta e stramb scutul si posibil sa frece in evacuare. 3.(Optional)Poti verifica si bucsa antirotire motor daca e okeyu.Bafta |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Am rezolvat problema. Era de la rulmentul din dreapta spate, dupa ce am ridicat masina pe elevator si am rotit de roata s-a auzit huruit imediat. Asa ca am cumparat unul (34 lei) si l-am inlocuit. Si am mai schimbat si bucsile la bara stabilizatoare..... mmmm .... ALTA MASINA
![]() Multumesc pentru ajutor! BAFTA! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:40 |