Two idiots
![]() ![]() ![]() ![]() |
Two idiots
driverx |
![]() ![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Haois, dar joacă teatru toți 3...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, dar cum ziceai, e haios.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cu siguranta ei erau
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
De cate ori m-am vazut in situatia asta... noroc ca nu am gip ca ma vedeati la stirile de la 5.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
foarte haioasa
cateodata mai imi vine si mie sa il imping pe cate unul asa dar nu am masina oentru asa ceva |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
eu chiar am facut faza asta odata unuia cu papucu
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Aha deci tu m-ai impins ieri seara
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
am vazut o faza ieri de am ramas
![]() in intersectia din fata blocului un tir nu a oprit la cedeaza sa acorde unuia cu passat prioritate ala cu passat a franat brusc si tirul a fel ala oprint passatu in fata tirului s-a dat jos din masina si s-a dus la ala in tir,i-a deschis usa si l-a luat la bataie :| |
--------------------
x
y
2009
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
tu ce ai fi facut daca un bou se suie pe tine? ziceai multumesc si altadata va mai astept cu placere?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
nu era nici vorba de accident,poate am exagerat eu, nici macar nu au scartait rotile passatului sau tirul sa franeze brusc,a fost o faza total aiurea, de cand au redirectionat tirurile prin intersectie (se lucreaza pe alta parte) cam asa se baga toti la nesimtire...dar sa te dai jos si sa il iei la bataie pe ala din tir mi se pare deplasat cred ca ii dadeam un picior in gura direct din cabina
|
--------------------
x
y
2009
|
|
vladrehau |
![]()
|
mosule eu am vazut cum sa suit un autocar pe un audi la semafor de ia zburat bara lu ala
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:36 |