Mare belea mare
![]() ![]() ![]() |
Mare belea mare
Kruger |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Puntea spate nu se poate deplasa in 2 parti cu vreo 2 cm ,ori in stanga ori in dreapta ,mai bine incearca sa dai mai multe detalii ca sa stim ce sa iti spunem,bafta !!!
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am pus pe cineva sa mearga cu masina, si eu m-am uitat din spate, si din fata. Curul e fugit in dreapta putin, e vizibila treaba daca te uiti cu atentie la roti. Rotile din spate nu pica pe urmele celor fin fata, ci putin mai la dreapta.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
tendoane? bascula centrala?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Kruger |
![]()
|
Da...
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Nu se aud zgomote? Daca s-a rupt bascula ar trebui sa se auda ceva. Bucsile de la tendoane cum sunt?
This post has been edited by mircea.a: 17 Jul 2007, 15:11 |
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tot ziceai la un mom dat ca ai probleme cu rugina.
E posibil sa fi avut bascula centrala slaba si s-a-ndoit. Altfel, ti s-a-ndoit tendonul drept. Solutia ce-ti va raspunde la problema e sa te uiti sub masina. La o deplasare de 2 cm, defectiunea trebuie sa fie destul de vizibila. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Kruger |
![]()
|
Trancane pe spate la gropi, si bucsele par destul de inflorite. Asta e...alti bani, alta distractie.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Vezi bascula sa nu fie rupta la urechea care se prinde pe punte (am patit-o eu iarna tracand peste damburi de gheata). Daca ai masina ruginita vezi si suportii de tendoane de pe caroserie. De indoit nu are ce sa se indoaie, doar sa se rupa.
|
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
Kruger |
![]()
|
Mbunj....am fost la mecanic. Spa bagat sub ea. A tras de toate. A verificat toate bucsile, si tot ce exista pe spate, am tras de ea, am balanganit-o, am ciocanit-o, i-am dat picioare si in gura. Tendoanele sunt ok, bucsile la fel, suportii de bascula din caroserie nu sunt mancati si nici indoiti, bascula centrala e ok, antiruliu....p***a masii de treaba azi si maine. S-a uitat si in fata unde tocmai am facut articulatiile, si dupa aia si inghiurile. Lonjeroanele nu sunt ca in fabrica, au mai inflorit putin pe la niturile alea, dar nu e nimic grav. Nimic indoit, nimic rupt nicaieri....
Intr-un final, mi-a spus ca daca s-a torsionat caroseria cumva (chit ca el baga mana in foc ca nu e asa ) oricum nu am ce sa-i mai fac. Caut binevoitori sa mearga cu ea, sa se uite din spate, din fata, din parti...din flacari...si sa-mi spuna ca am eu vedenii.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NU MAI SUPORT This post has been edited by Kruger: 17 Jul 2007, 20:14 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Kruger |
![]()
|
Mdah...nuj ce sa mai zic. Masina merge bine inafara de bataia pe care am supus-o atentiei voastre in alt topic. Poate's io nebun....de mi se pare stramba. O fi din oglinzi...
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca a fost stramba de la ultima lucrare si tu acum ai vazut-o? E, cum se spune la camioane, centru' bulon. Masoara distanta intre roata fata-spate stanga si compar-o cu cea din dreapta. Trebuie sa fie egale(un centimetru nu conteaza).
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:35 |