senzor de perimetru
![]() ![]() ![]() |
senzor de perimetru
Giurisici Fabian |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am avut intre scaune, sub frana de mana, prins cu suruburi pe dinafara. Insa s-au rupt piciorusele pe care erau prinse suruburile si mi l-au bagat in tunel, prins cu banda dublu-adeziva. Probabil s-au desteptat aia din service intre timp, ca mai era si firul tras pe sub tunel pana la senzor si mi-l agata scaunul.
This post has been edited by thecagero: 17 Jul 2007, 14:21 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
undeva cat mai pe mijloc. Eu ii cautasem loc dar acum sta sub consola centrala. Mai pica cateodata de acolo si ramane suspendat, dar who cares. De luni de zile tot zic ca il scot ca ma seaca. Nu a fost multi bani, dar cert e ca a fost investitie proasta.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
multzam!!!!!
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
cu o mica intarziere l-am montat si functioneaza perfect. am avut ghinionul sa cumpar unul defect care dadea alarme false si am fost cu el montat la magazinul de unde l-am cumparat ,baietii de acolo s-au uitat ce si cum si l-au schimbat .senzorul e bagat sub tunelul de la frana de mana .pana acum sunt multumit de el ca l-am reglat sa avertizeze cand te apropii cam la 50 de cm de masina .
This post has been edited by Giurisici Fabian: 25 Jul 2007, 12:03 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O sa iti plangi de mila. La mine e reglat la mai putin de 50 cm. Dar daca trece cineva in viteza pe langa masina (si nu lipit neaparat de masina) sare alarma. Chiar acum inainte sa iti vad topicul ma gandeam sa il scot sau pragul 1 efectiv sa fie mort. M-am saturat de piu-piu-piu......mai bine nu dadeam 60 ron sau cat am dat pe prostia asta. Aveam io dubii, dar nu credeam ca e asa naspa...
This post has been edited by driverx: 25 Jul 2007, 12:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
l-am montat ca intr-o zi cand m-am uitat la masina
![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:55 |