Nor toxic la 160 de kilometri de granița cu România
![]() ![]() ![]() |
Nor toxic la 160 de kilometri de granița cu România
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca mi-ai luat zambetul de pe mecla...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' cica s-a intamplat aseara, iar informatia abia acum a scapat.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
5 vagoane. Oare e un pericol real o data cu raspandirea si "diluarea" lui?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai bunatati vin de la idiotii astia
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O ploicica la noapte, fosforescenta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
C.P.Tariceanu: "Nu avem parte de nici o informatie oficiala din parte Ucrainei." si "nu raspund (la telefon)" - intra mereu casuta vocala
![]() |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Noah, am sunat la surse de incredere (tatal meu, meteorolog) si e mare bullshit. Din ce stie el, de o zi si ceva masele de aer merg dinstre S, S-V. Deci mase de aer cald catre rusia. Ca sa vina grosul pe noi, ar trebui sa vina mare se aer rece dinspre Nord. Noi astia din N-V tarii suntem si mai protejati, ca ar trebui sa vina o masa de aer fix verticala din nord sa ne puste. Moldova ramane sub semnul intrebarii. Oricum, cred ca Rusia, si probabil Polonia (unde se indrepta trenul) o iau in freza.
Daca nu se schimba circulatia aerului, nu cred ca va reperezenta un pericol pentru noi. Se va dispersa, daca se transforma in stare gazoasa tot o sa il respira. Ideea de baza este ca e putin prea departe ca 5 vagoane sa ne faca fosforescenti. This post has been edited by driverx: 17 Jul 2007, 15:02 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 17 Jul 2007, 16:02) Cum e aia? ![]() Pe verticală direcții ar fi în sus și în jos... Pe orizontală poți zice din nord sau spre sud... (o fi harta pusă pe perete, dar totuși... ![]() Deasemenea, curenții și vânturile calde sunt ascendente... Cică ar fi fosfor galben, și conform estimărilor, întradevăr, în următoarele 36 ore norul nu va ajunge în RO. This post has been edited by Catalin Marinarul: 17 Jul 2007, 15:09 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Deci scaparam si de data asta. Ai naibii ei de ucrainieni si alte natii sovietice
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Faceti repde copii(cu femeile) ca "urlatoarele" luni o sa fie riscant.
Noi suntem ca aia cu drobina de sare.Mori sufocat de caldura si de aerul asta irespirabil din bucuresti si crezi ca te-a omorat fosforu'.Adevaru e ca as prefera sa-mi scrie pe piatra funerara "Omorat de Ca10[(PO4)6CO3](H2O)" decat "mort de cald". Sa fim sanatosi! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai, dar n-om putea noi sa "captam" fosforul asta si sa-l folosim la altceva ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io cand eram mitel il foloseam la diuza
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
am auzit si eu..cica scapam..macar de data asta...
![]() This post has been edited by Braveheart: 17 Jul 2007, 15:57 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sa-i ia dra** de ucrainieni !!!!
detalii |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
numa prosti....si astia si nord coreeni, si iranienii, si indienii si sua ca se cam joaca cu planeta
|
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
rooster |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 27 December 05 From: Tulcea, oras cu strazi jalnice ![]() |
Oare o sa le creasca IQ celor din zona "afectata" ?
![]() |
--------------------
VW
Sharan 131CP TDI
Dacia face putori de automobile, parerea mea ! EX: Nova GTI & Logan 1.4MPI Laureate Plus. Aveam sentimentul ca am cumparat de la sh dupa ce am vazut cat a economisit francezu la masina mea noua.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ba astia sunt super prosti cu media lor!!!!
Ala zice ca noru sigur nu o sa ajunga in urmatoarele 3 zile in Ro si ei spun: TĂRICEANU: NORUL NU VA AJUNGE ÎN ROMÂNIA PÂNĂ MIERCURI NOAPTE. E o diferenta imensa!!!! Imagineaza-ti care va fi titlu in Libertatea ![]() This post has been edited by Arhimede: 17 Jul 2007, 20:46 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Catalin Marinarul @ 17 Jul 2007, 16:08) Cum e aia? ![]() Pe verticală direcții ar fi în sus și în jos... Pe orizontală poți zice din nord sau spre sud... (o fi harta pusă pe perete, dar totuși... ![]() Deasemenea, curenții și vânturile calde sunt ascendente... Cică ar fi fosfor galben, și conform estimărilor, întradevăr, în următoarele 36 ore norul nu va ajunge în RO. Hai nu fa pe prostu'. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 21:00 |