Magistrala 5, Drumul Taberei - Universitate
![]() ![]() ![]() |
Magistrala 5, Drumul Taberei - Universitate
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea, desi e buna, e veche de pe vremea Marelui Ceaºcã.
Asteptam actiune. This post has been edited by vijelie: 18 Jul 2007, 08:50 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate peste 10 ani va fi gata...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
talex007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 November 04 ![]() |
Peste 10 ani se apuca de ea....si dureaza 50 de ani constructia....
|
--------------------
DaCiA
Logan Ambiance
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
numai de carpeli se tin. doar cate o mica extensie, o prelungire cu 2-3 statii, in loc sa faca o magistrala noua, lunga, completa, care sa treaca prin puncte cheie si sa uneasca zone de interes.
in plus, stati voi linistiti ca daca e sa faca ceva, apai fac intai linia pana la aeroport. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Las-o incolo de treaba...tunelul prin canalul manecii a fost construit in 7 ani. Noi in 7 ani am reusit sa finalizam statiile de metrou grivita-1mai
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Va spun eu ca inainte de a fi gata vreo magistrala noua de metrou prin comuna noastra, vom putea vedea la Discovery sau National Geographic cum s-au construit tunelul si podul care leaga Europa de America, soseaua care traverseaza Polul Nord sau alte asemenea.
As incerca sa prezic ca poate nici nu va fi nevoie sa se mai faca metrou, ca pana atunci se va inventa si perfectiona teleportarea. Probabil ca la asta se gandesc si edilii nostri dragi, sa nu consume banii pe ceva care oricum va fi inutil, mai bine mai schimba niste borduri... |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 19 Jul 2007, 12:42) Las-o incolo de treaba...tunelul prin canalul manecii a fost construit in 7 ani. Noi in 7 ani am reusit sa finalizam statiile de metrou grivita-1mai complet gresit tunelurile si structurile statiilor pentru cele 3 statii de la grigorescu la a2 sint gata din 1990 deci sint mai mult de 7 ani si cred ca le-ar trebui cel putin 10 ani ca sa faca proiectul si inca 10 sa il faca ![]() la aeroport il face repede ca il face pe la suprafata (5 ani) ![]() This post has been edited by bygy007: 19 Jul 2007, 22:37 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da' de ce il fac pe la suprafata? trebuie sa despagubeasca pe cineva ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:28 |