Nou posesor de Super Nova, mi-am luat SRN azi
![]() ![]() ![]() |
Nou posesor de Super Nova, mi-am luat SRN azi
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.
Distributia se schimba la 60000 km sau 4 ani.Masina ta este din 2002,deci are 5 ani.Fostul proprietar nu a schimbat-o pana acum?Oricum,din cate m-am documentat si eu,la Renault-urile care nu sunt pentru estul Europei,distributia se schimba la 120000 sau 5 ani.Daca am gresit,sa ma corecteze cineva. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Nu , fostul proprietar nu a schimbat-o pana acuma.
Ar trebui sa imi fac griji? Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
NU e cazul sa te ingrijorezi. Valoarea de 60.000 e recomandata, asta nu ninseamna ca daca treci de 60 de mii crapa. Eu am schimbat-o la 63 de mii si 5 ani vechime.
Totusi, daca ai bani (si timp) poti sa o schimbi si mai de vreme de 60 de mii (am inteles ca acum ai 51). Se schimba curea de distributie si rola (ambele cunoscute sub numele de kit distributie). Pret ~170 RON Manopera ~100 RON Timp de lucru ~ 1.5 ore Se recomanda schimbarea in sevice autorizat (eventual iti faci programare) Succes si sa o stapanesti sanatos ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Multumesc mult de urari , m-am mai linistit.
Ce ma nemultumeste este un scartait care se aude cand masina este in miscare, la viteza mica. Il aud usor cand sunt in masina, dar mai tare se aude din exterior. E foarte sacaitor, fostul proprietar zice ca e de la hayon, si eu cred la fel. Are cineva vreun remediu ?? El a schimbat "cuiul" , poate de la asta o fi. Cu deosebita stima, Daniel Chelariu PS Astept in continuare recomandari referitoare la un service de incredere din Iasi. |
--------------------
Dacia
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
un cui de solenza si un reglaj al tompoanelor de cauciuc rezolva scartiale hayonului, dar sigur nu se aude scartaitul de la limitator frana? Cauta pe forum ceea ce te intereseaza si vai gasii multe raspunsuri, ... daca ai intrebari banale nu prea te mai baga lumea in seama
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-o stăpânești sănătos și s-o îngrijești că-i mașină bună. Schimbă-i distribuția cât poți de repede ca să plângi după aia.
Pentru restul problemelor, citește prin secțiunea DSN că sigur găsești rezolvare! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:53 |